Asta da scuza, zic si eu![]()
...am mai auzit de la unii administratori de site-uri cum ca unul dintre asociati s-a suparat, a luat serverul care continea bazele de date a unor site-uri si-a plecat in concediu cu el![]()
Sa mori de ras nu alta. Sunt site-uri care au un calculator invechit pe acasa transformat in 'server' si se numesc companii webAsta da grad de civilizatie.
Ma intreb atunci:
Daca unele 'firme' din Romania i-si tin 'serverele' pe acasa, cine garanteaza ca nu le inunda casa, nu se intrerupe curentul, samd.
Ce garantie ofera unele 'firme' din Romania legate de server, atunci cand detin 3-7-15 site-uri online.
Parerea mea: ZERO GARANTIE![]()
Offtopic:
...la fel sunt 'firmele' de webdesign cu subdomeniu gratuit la lx sau mai stiu eu care si 'firmele' de optimizare web care au un PR0 sau PR1.
Paunescu ar spune:"Traiasca Romania, traiasca si poporul ..."
Back2Topic:
Daca citim cele descrise mai sus, atunci ce sa mai cerem de la o companie careia i se 'strica' hard-ul. Dar de Backups aiai nu au auzit?
Ce firma este aia care nu face backup's macar 1x la zi daca nu de 2x la nisa pe care o acopera ei ?!
Deci daca stam sa-i credem, nu este o 'tzeapa', ci pura lipsa de responsabilitate, profesionalism de 2 Lei (vechi) amestecate cu 200-250grame 'tupeu de borfas'
Cu stima

Asta da grad de civilizatie.
Răspunde cu citat