Eu am foarte mari dubii asupra acceptiunii asteia de spam. De ce ar fi spam faptul ca unuia dintr-un judet vreau sa ii livrez usor doar ofertele imobiliare care il intereseaza, de la el din judet, fara sa mai parcurga pasi aiurea, cautarile sa le faca mai usor? Nu inteleg ce este rau in asta.

Mie mi se pare ca suntem mai sfinti decat Sfintii. Duplicate content fac companii de talie mondiala si sincer nu am auzit pe nimeni sa le dea in cap. Eu pot sa dau aici un exemplu care are la baza un temei cat se poate de real: o companie de hosting care are site-uri in mai multe tari, toate arata identic, continutul este identic si nimeni nu face nimic.

Si daca ne uitam pe Internetul romanesc exemple sunt cu o mare carca.

In ceea ce priveste problema mea: eu nu cred ca fac duplicate content pentru ca nu clonez un site, ci preiau date generate dinamic, date cu un anumit specific, pe care le afisez intr-un anumit format.

Rostul domeniilor pentru fiecare judet in parte tine de strategia de marketing. Este o diferenta cand discuti pentru un contract si ii explici omului ca anunturile sale apar pe numedomeniu.ro si pe judetdomeniu.ro, si cand ii spui ca anunturile sale apar pe un subdomeniu cu personalitate. In domeniul asta prima problema legata de locul unde apar anunturile lui, se iveste datorita faptului ca omul nu cunoaste termenul de SUBdomeniu. A fost un exemplu al unui caz ce poate fi intalnit.