Citat:
Cred ca nu poate fi vorba de spam, atata timp cat site-urile vor avea continut diferit (fiecare site va avea oferte imobiliare dintr-un anumit judet). S-ar putea insa sa nu gasesti disponibile numele de tipul "judetimobiliare.ro" pentru toate judetele. Aproape acelasi lucru se poate face si cu subdomenii: "judetul1.xxximobiliare.ro, judetul2.xxximobiliare.ro, ..., judetulN.xxximobiliare.ro".
Daca sunt disponibile domeniile vom vedea. Ultima data cand am verificat majoritatea erau ok. Bine inteles ca nu le vom gasi libere exact in forma in care dorim noi, insa nu este bai daca mai punem pe acolo o cratima...
Subdomeniile sunt o varianta, insa fiind locate pe acelasi server rezultatele nu vor fi ca in cazul unui domeniu distinct. In plus domeniile distincte iti ofera cateva avantaje in vanzarea pachetelor de servicii.
Citat:
Fie ca va fi vorba de domenii distincte sau de subdomenii, cred ca iti va lua mai mult timp sa le promovezi pe toate. Poti face si in felul urmator (cel mai simplu): "xxximobiliare.ro/judetul1", "xxximobiliare.ro/judetul2", ..., "xxximobiliare.ro/judetulN".
Asa este in acest moment insa daca dorim sa personalizam designul unei sectiuni, de ex: Harghita, sa ii schimbam culorile prin design, de ex: sa punem rosu, galben si albastru, se va alege praful de toata tema design-ului. Pe cand avand un site separat putem sa ne "jucam" cat dorim cu designul.
Citat:
In ce priveste actualizari prin SOAP si XML, cred ca te complici, atata timp cat ai acces "in spate" la toate aceste site-uri, care pot avea o baza de date comuna.
De curiozitate, despre ce agentie este vorba? Daca nu e secret...
Nu ne complicam deloc pentru ca site-urile vor rula pe alte servere.
Nu este vorba de o agentie imobiliara ci de o firma care detine un portal in domeniul imobiliar.