turbo your 2 cents are valabilitate...daca site-urile nu au descrierei si titluri identice.
Oferta respectiva e inevitabil identica, dar daca au titluri si descrieri diferite...ar trebui sa mearga.
Apropo..facem consiliere SEO...cu ce scop?
turbo your 2 cents are valabilitate...daca site-urile nu au descrierei si titluri identice.
Oferta respectiva e inevitabil identica, dar daca au titluri si descrieri diferite...ar trebui sa mearga.
Apropo..facem consiliere SEO...cu ce scop?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Spusele unui necunoscator, sau incepator (adica ale mele): Stefan are dreptate. Nu e obligatoriu spam. De suferit are doar cel care face duplicat content, indiferent ca ii spunem spam sau cum vrem noi...
Eu am patit-o pe pielea mea. Aveam un site pe domeniu gratuit, iar cind mi-am cumparat un domeniu si mi-am transferat site-ul, am vazut ca am mari probleme... Poti sa iti pui acelasi continut pe o mie de site-uri. Dar tu vei avea de suferit, pentru ca pe G nu vei aparea decit cu site-ul pe care ei il vor considera primul. Nu cred ca e foarte greu sa pui ceva in plus pe celelalte site-uri, macar sa ajunga la o diferenta de continut de 70%. Spre exemplu, baga prin random text niste sfaturi despre ce inseamna alegerea celui mai bun apartament, case, etc... daca vrei sa folosesti aceeasi baza de date pentru mai multe site-uri... In acest fel, fiecare site, inafara de anunturile postate, care vor fi identice, va avea ceva individual, care ar putea chiar sa ajute vizitatorii.
Nu seamana a spam deloc.. duplicate content e sigur.. dar atata timp cat nu e duplicat pe multe domenii nu cred ca vei f penalizat prea tare.. da sa fii mai sigur.. editeza pe site-ul mama continutul..fa-l un scurt rezumat..
define:duplicate content
Despre ce vorbiti voi aici?Duplicate content is considered spamming by Search Engines and therefore should be avoided.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)