Cred ca nu poate fi vorba de spam, atata timp cat site-urile vor avea continut diferit (fiecare site va avea oferte imobiliare dintr-un anumit judet). S-ar putea insa sa nu gasesti disponibile numele de tipul "judetimobiliare.ro" pentru toate judetele. Aproape acelasi lucru se poate face si cu subdomenii: "judetul1.xxximobiliare.ro, judetul2.xxximobiliare.ro, ..., judetulN.xxximobiliare.ro".
Fie ca va fi vorba de domenii distincte sau de subdomenii, cred ca iti va lua mai mult timp sa le promovezi pe toate. Poti face si in felul urmator (cel mai simplu): "xxximobiliare.ro/judetul1", "xxximobiliare.ro/judetul2", ..., "xxximobiliare.ro/judetulN".
In ce priveste actualizari prin SOAP si XML, cred ca te complici, atata timp cat ai acces "in spate" la toate aceste site-uri, care pot avea o baza de date comuna.
De curiozitate, despre ce agentie este vorba? Daca nu e secret...
Later edit: daca site-urile alea nu vor fi ale unei agentii, ci ale unei firme de media care pune la dispozitie site-urile respective agentiilor pentru publicarea ofertelor, atunci ai intr-adevar nevoie de ceva gen SOAP sau XML. E pacat sa nu beneficieze si de abonamentele agentiilor ce utilizeaza alte aplicatii![]()

Răspunde cu citat