23rd August 2012, 11:36
2 out of 2 members found this post helpful.
Holly crap ... Am citit si eu inca de ieri discutia respectiva insa nu mi-am dat cu parerea. Nici aici nu o sa spun nimic insa este una dintre multele situatii care stirbesc increderea oamenilor in cei care isi vad de treaba fara a se ajunge la astfel de discutii. In mod clar clientul respectiv va fi extrem de reticient si suspicios chiar daca ar alege serviciile unuia dintre colegii de forum 'highly rated'.
La fel de corect este si faptul ca lucrul cu oamenii este cel mai greu si ca este extrem de greu sa ii multumesti in procent de 100% dar, in mod clar, cineva care are tangenta cu o arie a serviciilor din threadul respectiv, observa 'artificii' de genul licentei cPanel 
Over.
23rd August 2012, 12:09
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
buicky
Daca este adevarat ceea ce scrie acolo, ar trebui sa ai obrazul foarte foarte gros sa te plangi ca cineva iti copiaza site-ul.Parerea mea !

Postat în original de
vertedi
Eu lucrez in acest domeniu de ceva timp si nu poti multumi toti clientii, chiar nu ai cum. Sunt persoane care indiferent ce le faci, tot au nemultumiri.
Dle Tanase dvs. ar trebui sa fiti inclus pe lista neagra a celor care ofera servicii SEO. Nu mi se pare normal ca la "Scoala de SEO" sa fie promovate astfel de servicii.
Cand scri asa ceva: http:// Optimizare Web Secrete SEO | Promovare Online - cuvintele sunt de prisos.
Ati prezentat in trecut mai multe site-uri pe diverse nise. Pe niciunul nu am vazut copyright-ul pt. tema sau pt. script. Deci, cum spunea un coleg mai sus: "ar trebui sa ai obrazul foarte foarte gros sa te plangi ca cineva iti copiaza site-ul".
In mod normal nu ma bag in astfel de discutii dar tin de mult sa va spun cateva vorbe.
23rd August 2012, 16:41
1 out of 1 members found this post helpful.
@vertedi - un EXPERT SEO ar sti cum sa gestioneze o astfel de situatie (continut copiat) fara sa posteze pe seopedia. In timpul in care am scris acest mesaj altii au furat probabil sute de pagini de continut. Ce crezi ca rezolvi cu acest post?
Noi doi nu suntem pe aceeasi bransa pt. ca eu nu ofer servicii de webspam... pardon, de optimizare seo.
23rd August 2012, 16:57
1 out of 2 members found this post helpful.
Nimic, cu personalitati ca tine, nimic. Am crezut ca este de ajutor si pentru alte persoane care au continut copiat pe acel site, am gresit, cer scuze!
15th December 2012, 01:15