am domeniul csmpetrolul.ro cumparat(cu host cumparat),si auziti ce mi zice adminul dp siteul doarpetrolul.ro =))) ca nu mi e rusine sa l copiez?ca am meniul lafel ca el =))) ca sa nu cumva sa copiez si continutul
am domeniul csmpetrolul.ro cumparat(cu host cumparat),si auziti ce mi zice adminul dp siteul doarpetrolul.ro =))) ca nu mi e rusine sa l copiez?ca am meniul lafel ca el =))) ca sa nu cumva sa copiez si continutul
Vezi ca a adaugat si o rubrica povesti, daca o adaugi si pe aia e perfect.
Ce e asa incredibil? Ai meniul identic pana la ultima virgula, il concurezi, e normal ca s-a ofticat.
PS: Si ce legatura are povestea asta cu link exchange-ul????
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
app am impresia ca mai mult te oftici u ..acum fara vrajeala zi si tu sincer care are fatza de site oficial si care nu ..asa cum sunt pana acu ..desi nu am pus continut...iar tu habar nu ai ca siteul asta care il fac deja a fost dat p alfa tv postul local ca il vom face oficial si deaia se oftica alaasa ca nu vb in necunostintza de cauza..acum ce vrei ca si rezultatele din ultima etapa sa le modif dak a batut o echipa cu 1-0 vrei sa scriu ca a pierdut cu 1-0 ?..aaa si app ptr link exchange cu site de jocuri add la id zone_sms
![]()
Te rog editeaza-ti postul sa semene a limba romana, ca nu inteleg nimic din ce ai spus.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Am si eu o intrebare: chiar ai copiat meniul?
Site-ul doarpetrolul.ro este mai vechi...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Am si eu o intrebare: chiar ai copiat meniul?
Site-ul doarpetrolul.ro este mai vechi...
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
daca si ala mai e site care sa starneasca invidia...si nu cred ca nimeni nu se oftica , daca tot ai facut threadu acesta te rog sa treci direct la subiectul cu site-ul cu jocuri,nu cred ca intereseaza pe nimeni site-ul tau cu petrolul.
Pustiule, aici nu vorbesti pe mess cu amicii tai! Incearca sa scrii fara prescurtari, ca doar nu te doare mana!
Iar referitor la care e mai original: nu aspectul conteaza ci faptul. Daca l-ai furat, schimba-l. Daca nu, lasa-l pe celalalt sa se oftice, si cu asta basta.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
pustiuady, zau asa, voi nu aveti lectii de limba romana la scoala? Asa iti scrii tu compunerile? Daca da, imi inchipui ce note ai![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)