Cu ce m-am trezit in Spam, multumita lui Askimet
seoisti-de-romania.JPG
Siteul care este promovat este un forum destul de golas, cu doar doi useri dintre care unu am impresia ca are cont si aici.
Cu ce m-am trezit in Spam, multumita lui Askimet
seoisti-de-romania.JPG
Siteul care este promovat este un forum destul de golas, cu doar doi useri dintre care unu am impresia ca are cont si aici.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Pai spune-ne si noua cine e seo-istul![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Primit si eu zilele astea pe 2 bloguri. Chiar sint curios cine e...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Tinand cont ca forumul respectiv are doar 2 membrii "aventtini" si "Hobart" va las pe voi sa ghiciti care are cont aici.
Update, se pare ca si adminul forumului respectiv are cont aici, dupa cum se lauda
seoist.JPG
Asta e si linkul
Link de pe bloguri
Ultima modificare făcută de Seinfeld; 9th December 2010 la 10:58.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Eu primesc pe un blog in engleza cam 500 spamuri pe zi, din care ~10% sunt date de romani, cu linkuri catre siteuri in romana.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 9th December 2010 la 11:11.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
allex si Hobart asteptam explicatii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
allex are reputatie negativa pentru ca s-a laudat in vreo zece locuri ca el poate face rost de zeci-sute-mii de comentarii
Pe aventtini ala l-a banat Cristi Mezei pe vreo 2-3 conturi cred. Poate "allex" i-a scapat, nu de alta, dar tot cu linkuri-spam se ocupa ambii vad(adica cred ca e aceeasi persoana)
Hobart nu se ocupa cu asa ceva poate, si-a facut si el cont acolo probabil
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Metoda ca sa nu ajungi in liste de spam cu blogul e sa nu-l lasi cu auto-approve si cu do-follow. Daca ai facut greseala, cu greu mai scapi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)