Cu ce m-am trezit in Spam, multumita lui Askimet
Ataşament 1770
Siteul care este promovat este un forum destul de golas, cu doar doi useri dintre care unu am impresia ca are cont si aici.
Versiune printabilă
Cu ce m-am trezit in Spam, multumita lui Askimet
Ataşament 1770
Siteul care este promovat este un forum destul de golas, cu doar doi useri dintre care unu am impresia ca are cont si aici.
Pai spune-ne si noua cine e seo-istul :)
Primit si eu zilele astea pe 2 bloguri. Chiar sint curios cine e...
Tinand cont ca forumul respectiv are doar 2 membrii "aventtini" si "Hobart" va las pe voi sa ghiciti care are cont aici. :P
Update, se pare ca si adminul forumului respectiv are cont aici, dupa cum se lauda
Ataşament 1771
Asta e si linkul
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...e-bloguri.html
Eu primesc pe un blog in engleza cam 500 spamuri pe zi, din care ~10% sunt date de romani, cu linkuri catre siteuri in romana.
allex si Hobart asteptam explicatii.
allex are reputatie negativa pentru ca s-a laudat in vreo zece locuri ca el poate face rost de zeci-sute-mii de comentarii :)
Pe aventtini ala l-a banat Cristi Mezei pe vreo 2-3 conturi cred. Poate "allex" i-a scapat, nu de alta, dar tot cu linkuri-spam se ocupa ambii vad :)) (adica cred ca e aceeasi persoana)
Hobart nu se ocupa cu asa ceva poate, si-a facut si el cont acolo probabil
Metoda ca sa nu ajungi in liste de spam cu blogul e sa nu-l lasi cu auto-approve si cu do-follow. Daca ai facut greseala, cu greu mai scapi.