Cu ce m-am trezit in Spam, multumita lui Askimet
Ataşament 1770
Siteul care este promovat este un forum destul de golas, cu doar doi useri dintre care unu am impresia ca are cont si aici.
Versiune printabilă
Cu ce m-am trezit in Spam, multumita lui Askimet
Ataşament 1770
Siteul care este promovat este un forum destul de golas, cu doar doi useri dintre care unu am impresia ca are cont si aici.
Pai spune-ne si noua cine e seo-istul :)
Primit si eu zilele astea pe 2 bloguri. Chiar sint curios cine e...
Tinand cont ca forumul respectiv are doar 2 membrii "aventtini" si "Hobart" va las pe voi sa ghiciti care are cont aici. :P
Update, se pare ca si adminul forumului respectiv are cont aici, dupa cum se lauda
Ataşament 1771
Asta e si linkul
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...e-bloguri.html
Eu primesc pe un blog in engleza cam 500 spamuri pe zi, din care ~10% sunt date de romani, cu linkuri catre siteuri in romana.
allex si Hobart asteptam explicatii.
allex are reputatie negativa pentru ca s-a laudat in vreo zece locuri ca el poate face rost de zeci-sute-mii de comentarii :)
Pe aventtini ala l-a banat Cristi Mezei pe vreo 2-3 conturi cred. Poate "allex" i-a scapat, nu de alta, dar tot cu linkuri-spam se ocupa ambii vad :)) (adica cred ca e aceeasi persoana)
Hobart nu se ocupa cu asa ceva poate, si-a facut si el cont acolo probabil
Metoda ca sa nu ajungi in liste de spam cu blogul e sa nu-l lasi cu auto-approve si cu do-follow. Daca ai facut greseala, cu greu mai scapi.
Cred ca ar fi interesant sa ii dati un mail de test sa vedeti daca chiar raspunde. In .ro este relativ frecvent cazul in care firma A posteaza spam cu linkuri catre firma B doar pentru discreditare.
Habar n-am de ce se vorbeste aici. Sincer.
Nu sunt admin decat de Forum SEO
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Acum m-am prins !
Allex mi-a oferit servicii de inscriere in bloguri.
Iata mesajul primit in data de 26.10.2010:
salut
Daca vrei linkuri pot sa iti ofer dinspre bloguri can 1000-2000 am si cu pr1-6 cu anchor text daca te intreseaza sau vrei sa discutam intra pe seo-optimizare.ro
Sursa: http://forum.seopedia.ro/private.php...wpm&pmid=75207 (pentru Admini)
Acum va este clar?
In afara de faptul ca am primit raport cu jdemii de linkuri nofollow din pagini neidexate care te pishi pe ele
De cand s-au deschis portile Seopedia s-a mai activat forumul dar au aparut si tseparii
Si un print screen
aha.... deci asta face aventtini... si eu am cumparat 300 de 'commenturi' :-s alti cativa euro aruncati pe geam
D-aia se lauda el ca a facut pe forumul asta:
"radem radem dar am facut 830 de euro de pe seopedia :)))"
Link de pe bloguri
@Seinfeld:
Bine ca dupa concluzia ta initiala: "Tinand cont ca forumul respectiv are doar 2 membrii "aventtini" si "Hobart" va las pe voi sa ghiciti care are cont aici." ai venit cu un "Update"
Nu stiu daca mai conteaza dar am sters contul.
Dar, ia stati !
Nu cumva doar adminul este interesat sa-si "promoveze" varza ?
Un simplu user (cum am fo eu) ce contributie ar putea avea ? :knockout:
Sa mor daca inteleg (ori e unu jumate noaptea si sunt obosit)
Printscreenul meu arata clar ca e aceeasi persoana (alex ma pune sa ma inscriu pe forumul lui, adminstrat de aventtini)
Eu zic ca e destul de evident. Allex pleaca.
Alex, am patit si eu o chestie relativ similara in trecut. De fapt a fost motivul pentru care am decis atunci sa nu mai am siteuri pe .ro. Concurenta plasa spam commenturi pe mii de bloguri/forumuri, identice ca si continut, avand in ancora fie numele meu, fie numele clientului meu + expresii red. Recent insa m-am confruntat cu o situatie si mai interesanta. Am ajutat un prieten sa pregateasca lansarea unui site in .ro. Momentan siteul nu este inca in lucru (si este protejat prin htaccess). Desi siteul nu este public, principalul concurent a inceput sa plaseze linkuri din websiteuri adult catre site.
Pai sincer crezi ca va folosi cineva un ip inregistrat pe numele lui cu adresa din buletin?:) Probabil se va inchiria un server si cel mai probabil folosind o firma in contul careia sa trimiti suma asa cum sant destule pe net de egold. Daca de inchiriere se ocupa o firma din Nigeria ce mai faci?:)
Din cauza asta am sustinut mereu ca Google e un imbecil cum altul nu mai exista. De asta am spus ca cel mai la indemana mod sa-ti creezi un business este sa-l dezvolti pe web dar e si cel mai periculos daca ajungi la un anumit nivel. Vine un prost care incepe sa spameze tot internetul si toata munca ta se duce pe apa sambetei. La nivel regional dupa parerea mea orice business trebuie sa se ocupe mai intai de branding care include si reclama la TV de exemplu. la noi ideologia este ; "Daca afacerea e in online atunci publicitatea trebuie sa ramana tot in online" ceea ce e cam aiurea.
Daca te duci in Turcia de exemplu peste tot la Tv vezi numai HepsiBurada com si Sahibinden Com . Daca te uiti prin Google te ingrozesti cand e vorba de optimizare in cazul acestor saituri. Ii doare undeva de Google . Nu dau 2 bani pe el ca si alte 90% din saiturile turcesti. Dar totusi pentru unul din saiturile astea Ebay face oferte monstruoase de zeci de milioane de Euro. Sau cum au cumparat deja gittigidiyor com un fel de okazii ro la noi.
cel mai bine ar fio optiune in WT, prin care dai accept/reject la link-urile catre site-ul tau . Daca te ataca cineva , tu ii spui dl goagle ca link-urile respective te afecteaza negativ si nu ai nevoiede ele :d
SolmYr sunt cazuri in care poti demonstra, dar rare. Eu am fost pur si simplu dezamagit atunci si plecand de la acest motiv (un alt motiv era monetizarea proasta), am decis sa ies din nisa respectiva.