ofertebiletedeavion.ro si zborcuavionul.ro continut bogat al site-ului ... pacat ca sunt scrise cu alb pe fond alb, uitati-va sub bannerele de directoare.
Am crezut ca asemenea tehnici primitive au disparut, se pare ca totusi nu.
ofertebiletedeavion.ro si zborcuavionul.ro continut bogat al site-ului ... pacat ca sunt scrise cu alb pe fond alb, uitati-va sub bannerele de directoare.
Am crezut ca asemenea tehnici primitive au disparut, se pare ca totusi nu.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
maama ce are ascuns acolo. Eu sar cu un report imediat pentru site-ul asta. Chiar nu merita tinut in google .Lucruri de genu astavor fi oricum detectate mai devreme sau mai tarziu de G. Dar nu strica sa acceleram procesul<font size="1" color="#FFFFFF">... avion bilete![]()
Ultima modificare făcută de ConstantinLG; 29th May 2009 la 16:57.
L-am reportat... Trebuie sa mai curatim www-ul de astfel de site-uri
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Chiar crezi ca se va curata vreodata www-ul de asemenea siteuri??
Cred ca esti un visator![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mai, in totalitate nu, dar merita sa incercam ... gandeste cat de mult enerveaza un astfel de site... Faci un binesi e vorba doar de 2 min cat dai un report..
Google decide in final...
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Am fost sunat si amenintat de baietii astiaFoarte amuzant (defapt i-am sunat eu, ca ei nu aveau credit). Am vorbit chiar si cu sefa de la zborcuavionul.ro si am vazut de ca e cum e afacerea lor.
jalnic...
Aia e pagina de web? Oricum de la intrare e dubioasa cu votul ala si cu nenorocirea de utilis.ro. V-ati uitat daca e bine pozitionat in SERP?
Pacat ca extensia asta de firefox e deprecated pt firefox 3
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3875
Era ideala pt raportat cu efort minim![]()
ca sa nu mai incep un treath degeaba : calatoriecuavionul ro, verificati si acest site si daca nu va place un report ar fi bine venit.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Doamne ce ratati... zborcuavionul.ro .... 3 cuvinte de continut si 3000 de cuvinte spam. Oare cine a fost webmasterul?
@vladgidea.. stai linitit , ca ratati din astia care te suna si te ameninta sunt multi, eu sunt satui de ei. Un nesimtit din Iasi chiar m-a sunat, era foarte deranjat ca eu i-am scris ca nu mai vreau sa primesc spamuri de la el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)