Care e nenea ala de pe Seopedia cu 80 de bloguri care incearca sa vanda castraveti gradinarului ?!
NU dragul meu, 80 de link-uri pe site-ul tau nu este echivalentul inscrierii in cateva sute de directoare si aceasta din cel putin doua motive:
- in director link-ul meu ramane pe o perioada netederminata pe cand la tine trebuie sa sar cu banul in fiecare luna;
- daca pe un blog bagi nspe mii de link-uri nu-l transformi intr-un director cu plata ci in linkfarm;
- toate acele bloguri sunt pe blogspot sau wordpress si deci numarul IP-urilor unice de pe care vine link-ul reciproc este foarte-foarte-foarte mic... tinde spre 2... daca blogurile au fost facute la foc automat;
Imi pare rau ca abordez astfel problema si nu ti-am raspuns direct la e-mail dar prefer sa fac lucrurile acestea publice ca sa nu se gaseasca vreun fraier sa puna botul.
PS: iar pretul cerut, domnul meu, este exagerat de mare... in primul rand la un asa volum oferi discount serios, iar apoi nu-mi spune mie ca toate acele 80 de bloguri au PR minim 4;
![]()

Răspunde cu citat