Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 66

Subiect: SEO Spam Codrosu.ro

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu vreau sa ma bag si eu in seama dar as mentiona unele aspecte.
    Era clar pentru toata lumea si pentru codrosu, ca se promova pe google folosind cuvinte cheie cu search mare pentru a atrage vizitatori. E adevarat ca multe din acele pagini nu contineau ceea ce promiteau prin aparitia in rezultatele google.
    Dar
    daca google nu a decis nimic in sensul asta pana acum, noi trebuie sa fim mai catolici ca Papa? Adson stia ce face, stia calitatea vizitatorilor, bounce-ul etc. Daca eu vreau sa "imi bat joc" de google pentru teste cu unele site-uri trebuie sa fiu banat? Sau consideram deja caci google este al nostru? Poate nu inteleg eu ceva in toata schema asta logica.
    Este un forum despre SEO, si cred ca stia ceva SEO din moment ce aparea in fata altora ... sau cel putin mai mult decat toti copii astia care intreaba toata ziua pe forum despre site-uri de jocuri.

Facea web spam. Nu trebuia banat.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

attempt, cred ca ar trebui totusi sa nu lasam impresia ca putem face chiar ce vrem pe forumul asta.

Mai ales daca cineva te contrazice, tu nu il faci prost pe blog. Apoi, forumul nu intentioneaza sa ii aibe in interior pe cei care fac web spam.

O sa ii treaca.

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

Ceva de genul ca nu se cresc lupi la stana asta. Mi se pare corect.
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

@attempt aici e vorba de atitudine si ceea ce facea adson nu era SEO in nici un caz... diferenta intre SEO si SEO SPAM e ca intre un canal de navigatie in care controlezi navigatia si intre un canion unde rezultatele se bazeaza pe forta bruta...

Si eu am fost banat vreo 30 de zile (sau poate 60) dar cu toate acestea am stat zilnic pe Seopedia pentru a fi conectat la ceea ce inseamna SEO adevarat...

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

14th May 2009, 07:23
    Stiu ca nu e recent, dar tinand cont ca inca supravietuieste codRosu.ro , ma gandeam sa-mi expun si eu parerea la ceea ce s-a scris pana acum despre site, cat si despre persoana.

Cand ajungi sa pacalesti google in mica masura, dar pentru tine in mare masura, ti se pare ca esti the g0dfather. Cand ajungi sa vezi ca faci cativa zeci de mii de unici pe zi, doar din vrajala, fara multa munca, ci doar dintr-un articol de dincolo, editat putin de mine, pusa o poza sa dea bine, un titlu "relevant" si agresiv, pentru umpic de SEO cum bineinteles sunt expert in asta.. si se-la-vie.

Cam asa se simte si adson si o spun din propria experienta de acum 2 ani, pe cand era un alt blog care facea acelas lucru si a facut treaba asta timp de un an... cand vedeam ca totul merge bine si sunt cel mai "tare" blog imi dadeam aere cum isi da adson, pana intr-o zi cand povestea se termina si te trezesti dimineata, vezi ca din traficul tau nu a mai ramas nimic, vezi ca din super-mega-proiectul tau de ...... numai e nimic si doar atunci iti dai seama ca defapt: nu stii nimic despre ce doar credeai ca stii. Google te-a ars!

Va fi o lectie pentru adson, imbogateste-te cat mai poti
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Krumel, e si o problema de etica la mijloc. Daca te uiti pe codrosu.ro vei vedea jos ca scrie ca tema e facuta de ei. In realitate e luata de pe Theme Forest, si debrandata. Inca mai apar referinte la original in CSS.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

Dragoș, Adson vrea sa vanda.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de zoso Vezi Post
    Dragoș, Adson vrea sa vanda.
    Interesant si primul comentariu la articolul respectiv
    Si indexul chiar e interesant, a indexat LA PROPRIU toate cuvintele din dictionar + explicatii.
    Google
    download.jpg

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Miscare de PR? Nu mai poate evolua cu Spam-ul si incearca buzz in jurul site-ului? Cine ar baga 80.000 Euro intr-un soi de MFA? Care maine poate zbura din Google cu tot cu fulgi...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Parca nu imi vine sa cred ca ar da cineva 80.000 E pe aceste site, dar totusi este posibil, ca cineva sa se creada mare investitor in online si sa cumpere doar dupa trafic si dupa articolul din ziar. Intr-adevar bouncerate este mare. Dar pana la urma bravo lui, isi face un exit frumos, si poate investi in ceva cu adevarat important.
    Miscare de PR? Nu mai poate evolua cu Spam-ul si incearca buzz in jurul site-ului? Cine ar baga 80.000 Euro intr-un soi de MFA? Care maine poate zbura din Google cu tot cu fulgi.
    Tu vezi asta ca un profesionist, dar sunt multi care nu stiu sa analizeze ca tine, un "baiat de baia" ce a fost la "munca" la paris, crede ca este afacerea vietii lui cu asa un site, e singura lui sansa sa ajunga primul in RO, intr-un domeniu despre care nu prea stie mare lucru.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Director Web pe codRosu.ro
    De adson în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 25th September 2010, 13:07
  2. Schimb de Link-uri cu codRosu.ro
    De adson în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th September 2009, 11:06
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  4. Banner Exchange codRosu.ro