Am construit un SAAS - pivlu.com - este o platformă care se vrea sa inlocuiasca Wix, Shopify, HubSpot, Odoo, Zoho, Bitrix24, Slack, Calendly, Google Analytics etc... toate aplicatiile in acelasi abonament. Constructor de site-uri web, CRM, rezervări, comerț electronic, facturare, analiză web, chat live, colaborare în echipă (sarcini, proiecte, canale, documente...) și peste 15 aplicații.
Caut 10 întreprinderi mici sau agenții care să:
- Obțină acces gratuit timp de 3 luni (fara card de credit, fară obligatii)
- Obțină o integrare personală gratuită — vă voi ajuta să vă configurați site-ul web, magazinul, sistemul de rezervări sau colaborarea internă pentru echipe.
- Imi ofere feedback sincer despre ce funcționează și ce nu.
Ce am nevoie de la tine:
- O afacere reală care are nevoie de cel puțin 2-3 astfel de instrumente
- 1-3 ore pe săptămână pentru a utiliza platforma și a împărtăși feedback
- Onestitate — spune-mi ce este defect, ce este confuz, ce lipsește
Ce primești:
- O platformă completă pentru afaceri, fără costuri suplimentare, timp de 3 luni
- Asistență personală la configurare (îți construiesc site-ul web si configurez aplicatia împreună cu tine)
- Prețuri pentru utilizatorii timpurii, dacă decizi să rămâi (50% reducere în primul an)
- Acces direct la dezvoltator — feedback-ul tău modelează produsul
Ești interesat? Aplică aici: https://pivlu.com/early-access
PS: Sunt dezvoltatorul acestei platforme, deci voi intra personal in contact cu doritorii. Este o platforma (made in Romania) aflata la inceput, insa cel mai bun mod de a il testa si a rezolva eventualele erori este de a va ajuta sa setati afacerea in mod gratuit. Scopul meu principal este de a imbunatati platforma, iar daca sunteti multumiti, puteti ramane pe ea.

Răspunde cu citat
- ca idee, poate ne ajutam reciproc, am peste 500 de afaceri cu care lucrez pe partea de dezvoltare.. si caut ceva cu Split revenue. adica banii sa vina pe un canal, sa stea in portofel si la final sa ia fievcare partea lui. Unde e util? la marketplace cu magazine
cel care promoveaza ia comisionul, restul vanzatorul. Tot caut variante - platite evident si nu gasesc ceva pentru astia cu cateva mii de euro vanzari - a, sa suporte tari precum Ucraina, China la platile pentru marfa la final.