Am construit o platformă de afaceri all-in-one și caut 10 companii care să o testeze
Am construit un SAAS - pivlu.com - este o platformă care se vrea sa inlocuiasca Wix, Shopify, HubSpot, Odoo, Zoho, Bitrix24, Slack, Calendly, Google Analytics etc... toate aplicatiile in acelasi abonament. Constructor de site-uri web, CRM, rezervări, comerț electronic, facturare, analiză web, chat live, colaborare în echipă (sarcini, proiecte, canale, documente...) și peste 15 aplicații.
Caut 10 întreprinderi mici sau agenții care să:
- Obțină acces gratuit timp de 3 luni (fara card de credit, fară obligatii)
- Obțină o integrare personală gratuită — vă voi ajuta să vă configurați site-ul web, magazinul, sistemul de rezervări sau colaborarea internă pentru echipe.
- Imi ofere feedback sincer despre ce funcționează și ce nu.
Ce am nevoie de la tine:
- O afacere reală care are nevoie de cel puțin 2-3 astfel de instrumente
- 1-3 ore pe săptămână pentru a utiliza platforma și a împărtăși feedback
- Onestitate — spune-mi ce este defect, ce este confuz, ce lipsește
Ce primești:
- O platformă completă pentru afaceri, fără costuri suplimentare, timp de 3 luni
- Asistență personală la configurare (îți construiesc site-ul web si configurez aplicatia împreună cu tine)
- Prețuri pentru utilizatorii timpurii, dacă decizi să rămâi (50% reducere în primul an)
- Acces direct la dezvoltator — feedback-ul tău modelează produsul
Ești interesat? Aplică aici: https://pivlu.com/early-access
PS: Sunt dezvoltatorul acestei platforme, deci voi intra personal in contact cu doritorii. Este o platforma (made in Romania) aflata la inceput, insa cel mai bun mod de a il testa si a rezolva eventualele erori este de a va ajuta sa setati afacerea in mod gratuit. Scopul meu principal este de a imbunatati platforma, iar daca sunteti multumiti, puteti ramane pe ea.