ofer si eu recenzii daca este necesar,
Culmea ca era postarea mea! Zic si eu ... !
Am mai oferit serviciul acesta, deja am 3 conturi de nivel 5 si 6 pe Google Maps, sunt activ pe Local Guides, asa ca am zis sa largesc un pic oferta. Ea se refera in special celor ce se preteaza la a fi promovati pe Google Maps [ categoriile Travel, Food, folclor ] dar pot sa ma rezum si la recenzii si atat.
Ce cuprinde oferta:
- recenzie [ sau recenzii ] pot oferi 4 bucati
- prezentare Local Guides
- articol cu link catre locatie + site
Pretul se negociaza incepand de la 18 lei pentru recenzie [ se poate face in limba romana, engleza, franceza si/sau rusa ]. Deci pachetul minim este de 4 x 18 lei = 72 RON sau echivalentul in Euro, USD. Plata PayPal sau BCR.
Daca aveti si alte idei, sunt deschis. Am nevoie de poze originale de la voi, nu copiate de pe internet. Cu cat mai multe, cu atat mai bine pentru afacerea voastra!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am mai terminat o colaborare, liber pentru 1 maxim 2 pe luna martie, inceputul lui aprilie.
Am mai primit o colaborare, asa ca mai am doar un singur loc!
2 locuri libere pentru următoarele săptămâni!
inca 2 locuri libere pe 2 saptamani inainte!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Liber din nou, am disponibile 5 recenzii, 90 de lei pachetul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)