15th April 2015, 14:09
1 out of 2 members found this post helpful.
Ajutor Recenzii Google Maps / Business
Am nevoie de recenzii la pagina https://plus.google.com/+Euro-telRo/about , firma specializata in reumpleri cartuse, si va rog sa ma ajutati!
Voi oferi: cate o reumplere de cartus gratis + taxele de transport catre voi + reputatie pozitiva, pentru fiecare recenzie in parte.
Multumesc de ajutor.
15th April 2015, 15:25
2 out of 2 members found this post helpful.
Razvan, nu stiu cat este de ok sa postezi in clar url-ul pentru care vrei recenzia. Se poate interpreta (defapt chiar asa si este) ca incerci o manipulare a rezultatelor. Daca ai un binevoitor, nu te vad bine.
my 2 cents.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
15th April 2015, 15:36
1 out of 1 members found this post helpful.
Da, recenzii false. Acum 2-3 luni s-a scris despre un site mare (parca turism) care punea recenzii din burta si a fost amendat (nu stiu daca si penalizat). Nici acum nu m-am prins cum si-au dat seama, dar ok nu e.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
15th April 2015, 15:45
1 out of 1 members found this post helpful.
Ideea era urmatoarea: voi va folositi gratuit de serviciile de reumplere cartuse de imprimanta, dupa care oferiti o recenzie, pozitiva sau negativa.
Acum nu mai pot sa scot URL-ul din post...oricum, voiam recenzii pe bune si nu false sau cu care sa incerc o manipulare a rezultatelor.