va ajut eu si poate sa confirme cartuse.jpgseo.jpg
va ajut eu si poate sa confirme cartuse.jpgseo.jpg
datorita faptului ca sunt full cu proiectele se modifica oferta astfel
ebook.jpgcuprins.jpg
-se ofera garantia ca nu e black seo: 60% se platesc dupa 6 luni dupa ce ati ajuns pe prima pagina iar 40% se platesc dupa ce ati ajuns pe prima pagina
-veti primii un ebook cu toate tehnicile pe care eu le aplic in campaniile care le realizez
-este nevoie si de redactarea de articole , lucru care se realizeaza de client
-pretul este de 500 euro / keyword. Reduceri de pana la 50% pentru cantitate
Ieftin, chiar merge sa dublezi suma iar unele situatii chiar sa o triplezi
Ultima modificare făcută de Cristi Adam; 20th January 2019 la 01:49.
""si care e pretul pietei? sunt cumva peste pretul pietei? ce a fost la inceput a fost promotie cine a luat la promotie sa fie sanatos" Mii de scuze frate, am refulat de invidie ca altii au avut parte de promotie si eu nu.
Ideea e cam asa, ti-a luat 5 luni sa duci un articol pe prima pagina Google pe un cuvant de competitie medie, iar acum o alta chestie, competia de gradul maxim 1 in Romania nu se poate compara cu cea din afara, nr de rezultate in serp fiind mult mai mic. Deci cu alte cuvinte ti-a luat 5 luni sa ajungi acolo pt o chestie care fi trebuit sa dureze maxim o luna.
Dupa cum spunea un coleg mai sus, cel care stie seo nu prea are timp de oferit servicii seo pt ca el are produsele lui de promovat. Bine, pt o suma frumoasa de bani iti analizeaza site-ul si iti spune cam ce ai tu de facut pt ati imbunatatii masinuta de facut bani, adica site-ul, toata asta dureaza cateva ore. Nicidecum nu se va angaja pt 6 luni pe 500 de dolari sa "spameze" cu backlinkuri, frectie pe picior de lemn.
Tu nu faci seo de 15 ani pt ca daca intr-adevar era asa, acum tu probabil erai pe un yacht nicidecum nu erai pe forumul acesta incercand sa castigi un ban din "servicii seo". Tu ai reusit sa rankezi pe prima pagina poz 9-10 cu blogul acela de cabine foto pt cateva cuvinte de competitie usoara medie, de aici ai sarit la oferit servicii, ti s-a urcat la cap cand tu nici macar nu prea intelegi ce inseamna seo.
Acum avand in vedere ca ai proiectul tau si nu vrei sa te limitezi la el pentru ca poti mai multe, nu crezi ca ar fi frumos sa lucrezi cu toata energia ta doar la acest proiect pana il duci pe pozitiile 1-2 sa iti aduca bani pt a incepe urmatorul proiect? Nu de alta dar presupun ca ai si tu visul tau in viata si e pacat sa iti irosesti timpul oferind "promotii seo"
Am fost inactiv pe forumul asta cativa ani de zile, din simplul fapt ca simteam ca nu mai aduce nici un plus-valoare. Acum mai intru din cand in cand si vad ca treburile au devenit tot mai nasoale. Chiar nu ati mai evoluat si voi putin?
Aceiasi spagari care vand advertoriale pe siteuri pline de linkuri, pe preturi de 5 euro bucata... Aceiasi seo experti care isi vand serviciile in loc sa lucreze pentru ei, daca chiar se pricep. Mai oameni buni, dar voi chiar nu mai evoluati deloc? Ma refer la astia vechi, care aveti ani in spate, nu la copiii care au acum 14 ani si incep si ei sa invete seo.
Cand veti invata ca linkurile pe blogurile voastre de rahat facute doar pentru vanzare de advertoriale nu vor ajuta niciodata pe nimeni mai mult decat un comentariu pe un blog de mana a doua?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Eu vorbesc mult si in realitate si pe forum, dar topicul asta abia acum a devenit interesant cand vad ca mai apar niste voci vechi prin peisaj, macar cat sa ne mai salutam pe forum inainte sa dispareti iar in negura internetului.![]()
Daca iti dau un site si iti accept toate conditiile de plata si de timp de realizare a ceea ce promiti, accepti sa stipulam intr-o intelegere ca ma vei despagubi daca site-ul va fi ulterior rau busit in SERP? Insist sa garantezi ca-si va pastra pozitia in prima pagina un an dupa ce l-ai dus acolo. Vei detine controlul total a ceea ce se va intampla la respectivul site. Oferta ta este tentanta, ti-as da de test un site de care nu prea imi pasa. Sincer cred ca ce faci tu este cat se poate de periculos pentru clienti
Mersi de raspuns. Nu se pune deloc problema sa ii fac eu, sau un potential client, rau propriei mele afaceri. Tu ai inteles exact ce te-am intrebat, sunt sigur ca si altii, tu ai raspuns exact ce aveam nevoie sa stiu. Succes in afacere. Daca iti iese, bravo tie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)