Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 62

Subiect: aduc siteuri pe prima pagina plata dupa ce ajungeti pe prima pagina

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.720
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    La treaba cu garantatul rankings, te contrazic. Cine poate face rankings, nu se complica sa faca altora, pt ca deja scoate bani gramada din propriele lui situri.
    Totusi? Agentiile de SEO exista si nu ma gandesc ca toate sunt la furat. Poate nu vor sa investeasca, poate nu au afaceri inspate, asadar investitia in SEO doar pentru a ranka si a avea trafic nu le pare avantajoasa.

Citat Postat în original de iulipwnz Vezi Post
    PS: Un admin ar trebui sa stearga prostia asta, si multe alte topic-uri facute de acest tip. Face seo de 15 ani, dar cere backlinks in schimbul unui ebook scris the el despre seo. Rly ? Rly man?
    Singura problema este ca daca faci SEO de 15 ani, inseamna ca faceai si inainte de 2007, ceea ce e mare lucru!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    La treaba cu garantatul rankings, te contrazic. Cine poate face rankings, nu se complica sa faca altora, pt ca deja scoate bani gramada din propriele lui situri.
    am si eu proiectul meu dar nu am vrut sa ma limitez la el si cred ca pot mai multe

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Singura problema este ca daca faci SEO de 15 ani, inseamna ca faceai si inainte de 2007, ceea ce e mare lucru!
    se poate vedea numai de cand sunt membru aici

Ieftin, chiar merge sa dublezi suma iar unele situatii chiar sa o triplezi
    si care e pretul pietei? sunt cumva peste pretul pietei? ce a fost la inceput a fost promotie cine a luat la promotie sa fie sanatos

Poate nu te pricepi, si e ok. Dar cineva iti face spam. Probabil cu GSA. Tipul pe care il recomanzi este pus numai pe smenuri. Eu am cerut articole pe siteuri de mobilier, el a creeat un site in blogspot, si dupa 20 minute de la creatie s-a oferit sa imi vanda mie articol acolo. Cand faci 'seo' de 15 ani, cand rankezi pe prima pagina pe orice cuvant, nu iti pierzi timpul cu articole de 5$, mai ales in halul asta.
    Siteul tau este inca in Google pentru ca are vechime, daca nu vrei sa iti pierzi afacerea (pe online) ar trebui sa opresti orice colaborare cu tipul de mai sus si sa angajezi pe cineva sa iti curete profilul de backlinkuri, vei fi penalizat cu siguranta. Nu spun ca le-a facut el, sa ne intelegem. De la el apar doar cateva articole in ultimul timp, numai stau sa le enumar aici. Ideea este ca pe acest forum intra fel si fel de persoane, si poate mai face cineva greseala asta. De obicei nu stau pe forumuri la discutii, dar peste unele lucruri nu pot trece. Tipul asta nu face seo de 15 ani cum se lauda pe aici. Asta ti-o spun cu siguranta.
    La siteul tau pe partea de on page nu s-a modificat absolut nimic pe homepage din aprilie pana acum. Doar titlul indexului. Nu ca asta ar fi un factor imens, dar meh. Ideea este ca ti-a adus doar backlinkuri slabe calitativ. Siteul tau daca este curatat, numai cu vechimea lui poate ajunge in primele pozitii. Tine minte chestia asta si crede-ma, curata-ti backlinkurile din japonia,us,etc. Nu orice backlink este bun. Legat de cuvintele cheie locale, sa fim seriosi, acolo oricine poate ranka. Doar cu on page + 2 articole in presa locala ai foarte mari sanse sa rankezi pe trei sferturi din tara. Tu, ca proprietar de magazin online, nu ar trebui sa te bucuri ca esti pe prima pagina, asta este oarecum egal cu 0, atata timp cat tot nu iti vine trafic. Tu pe pozitia 10 acolo, in 90% din cazuri nu ai trafic, pentru ca sunt paid ads si te arunca pe a doua. Sunt tare curios, daca ne poti arata un grafic cu vanzarile venite din Google din aprilie pana acum, nu sume, doar grafic. Ca idee, sa vedem ce rezultat a avut campania facuta.
    Eu creez site-uri web, si multe le rankez inainte sa le vand. Iti spun iarasi, pe cuvinte cheie locale, eu unul am rankat site-uri si cu 0 backlinks in primele pozitii. Nu este ceva wow. Alea nu sunt rezultate.
    Ca idee, nu va mai bateti joc de oameni si munciti pe bune. Cand cineva iti garanteaza rankings, sa fugi de el ca de dracu. Prima pagina, mai merge, dar primele pozitii, te arde clar.
    Tu, Razvan Badu, ca sa nu se creada ca vorbesc aiurea, o sa imi fac timp special pentru tine sa iti arat, daca doresti, rezultate din campanii seo pe bune. Nu le pun aici ca nu-i frumos. Nu caut clienti, sa nu se inteleaga gresit. Mult succes.
    PS: Un admin ar trebui sa stearga prostia asta, si multe alte topic-uri facute de acest tip. Face seo de 15 ani, dar cere backlinks in schimbul unui ebook scris the el despre seo. Rly ? Rly man?
    unde e neprofesionalismul sau increderea daca plata se face la final respectiv la 6 luni dupa realizarea serviciilor , daca mai stii pe cineva care procedeaza asa anunta-ma ca sunt curios
    Ultima modificare făcută de cris; 20th January 2019 la 11:06.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.720
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    se poate vedea numai de cand sunt membru aici

Eu te-am laudat, nu te-am criticat! Bravo tie ca faci seo de 15 ani, spor in continuare! Eu nu prea fac SEO desi prin 2007 aveam 100 de site-uri gratuite ... sa zic asa! + forum pe Italia.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Cristi Adam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    13
    Data înscrierii
    26th February 2018
    Locaţie
    Targoviste
    Posturi
    88
    Putere Rep
    13

Implicit

""si care e pretul pietei? sunt cumva peste pretul pietei? ce a fost la inceput a fost promotie cine a luat la promotie sa fie sanatos" Mii de scuze frate, am refulat de invidie ca altii au avut parte de promotie si eu nu.

Ideea e cam asa, ti-a luat 5 luni sa duci un articol pe prima pagina Google pe un cuvant de competitie medie, iar acum o alta chestie, competia de gradul maxim 1 in Romania nu se poate compara cu cea din afara, nr de rezultate in serp fiind mult mai mic. Deci cu alte cuvinte ti-a luat 5 luni sa ajungi acolo pt o chestie care fi trebuit sa dureze maxim o luna.

Dupa cum spunea un coleg mai sus, cel care stie seo nu prea are timp de oferit servicii seo pt ca el are produsele lui de promovat. Bine, pt o suma frumoasa de bani iti analizeaza site-ul si iti spune cam ce ai tu de facut pt ati imbunatatii masinuta de facut bani, adica site-ul, toata asta dureaza cateva ore. Nicidecum nu se va angaja pt 6 luni pe 500 de dolari sa "spameze" cu backlinkuri, frectie pe picior de lemn.

Tu nu faci seo de 15 ani pt ca daca intr-adevar era asa, acum tu probabil erai pe un yacht nicidecum nu erai pe forumul acesta incercand sa castigi un ban din "servicii seo". Tu ai reusit sa rankezi pe prima pagina poz 9-10 cu blogul acela de cabine foto pt cateva cuvinte de competitie usoara medie, de aici ai sarit la oferit servicii, ti s-a urcat la cap cand tu nici macar nu prea intelegi ce inseamna seo.

Acum avand in vedere ca ai proiectul tau si nu vrei sa te limitezi la el pentru ca poti mai multe, nu crezi ca ar fi frumos sa lucrezi cu toata energia ta doar la acest proiect pana il duci pe pozitiile 1-2 sa iti aduca bani pt a incepe urmatorul proiect? Nu de alta dar presupun ca ai si tu visul tau in viata si e pacat sa iti irosesti timpul oferind "promotii seo"

iulipwnz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    33
    Posturi
    215
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    unde e neprofesionalismul sau increderea daca plata se face la final respectiv la 6 luni dupa realizarea serviciilor , daca mai stii pe cineva care procedeaza asa anunta-ma ca sunt curios
    Unde este? In primul rand ce oferi tu este la plesneala, daca merge merge, daca nu, nu s-a putut. Ce incredere inspira asta, mai ales clientilor?
    Intreb oare daca se intampla sa penalizezi un site, le platesti tu clientilor ?
    Hai, terminati cu prostiile astea, nu va mai bateti joc de oameni. Legat de cand esti pe forum, eu in 6 ani am 100 posturi, ca nu vorbesc aiurea si nu spamez pe aici.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Am fost inactiv pe forumul asta cativa ani de zile, din simplul fapt ca simteam ca nu mai aduce nici un plus-valoare. Acum mai intru din cand in cand si vad ca treburile au devenit tot mai nasoale. Chiar nu ati mai evoluat si voi putin?

Aceiasi spagari care vand advertoriale pe siteuri pline de linkuri, pe preturi de 5 euro bucata... Aceiasi seo experti care isi vand serviciile in loc sa lucreze pentru ei, daca chiar se pricep. Mai oameni buni, dar voi chiar nu mai evoluati deloc? Ma refer la astia vechi, care aveti ani in spate, nu la copiii care au acum 14 ani si incep si ei sa invete seo.

Cand veti invata ca linkurile pe blogurile voastre de rahat facute doar pentru vanzare de advertoriale nu vor ajuta niciodata pe nimeni mai mult decat un comentariu pe un blog de mana a doua?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu vorbesc mult si in realitate si pe forum, dar topicul asta abia acum a devenit interesant cand vad ca mai apar niste voci vechi prin peisaj, macar cat sa ne mai salutam pe forum inainte sa dispareti iar in negura internetului.

cristi47 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    28th July 2017
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    52
    Putere Rep
    14

Implicit

Daca iti dau un site si iti accept toate conditiile de plata si de timp de realizare a ceea ce promiti, accepti sa stipulam intr-o intelegere ca ma vei despagubi daca site-ul va fi ulterior rau busit in SERP? Insist sa garantezi ca-si va pastra pozitia in prima pagina un an dupa ce l-ai dus acolo. Vei detine controlul total a ceea ce se va intampla la respectivul site. Oferta ta este tentanta, ti-as da de test un site de care nu prea imi pasa. Sincer cred ca ce faci tu este cat se poate de periculos pentru clienti

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de cristi47 Vezi Post
    Daca iti dau un site si iti accept toate conditiile de plata si de timp de realizare a ceea ce promiti, accepti sa stipulam intr-o intelegere ca ma vei despagubi daca site-ul va fi ulterior rau busit in SERP? Insist sa garantezi ca-si va pastra pozitia in prima pagina un an dupa ce l-ai dus acolo. Vei detine controlul total a ceea ce se va intampla la respectivul site. Oferta ta este tentanta, ti-as da de test un site de care nu prea imi pasa. Sincer cred ca ce faci tu este cat se poate de periculos pentru clienti
    nu pentru ca din start ai zis ca nu te intereseaza siteul prin urmare ii poti face tu rau si sa imi ceri despagubiri

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cod PHP prima pagina
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th July 2018, 07:47
  2. Prima pagina sau categorie?
    De Vali D în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th November 2011, 16:29
  3. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 16:57
  4. De 2 ori pe prima pagina. CUM?
    De turbo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2006, 16:01
  5. doar prima pagina are PR
    De throwra în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 04:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •