vreau sa specific ca optimizarile si referintele sunt pentru google.ro
vreau sa specific ca optimizarile si referintele sunt pentru google.ro
Am colaborat cu cris pentru 2 site-uri, pe care le-a adus pe prima pagina, cu plata dupa. Il recomand !
poti sa ne spui care erau cuvintele cheie? sau macar sa dai cateva date despre cuvintele cheie precum volum, numar de rezultate in google, numar de rezultate in google cu "cuvant cheie" sau un screenshot dintr-un tool precum AHrefs sau altele ca sa vedem si noi ce dificultate au cuvintele cheie pentru care te-a dus pe prima pagina?
Eventual un grafic din webmaster tool sau ceva unde sa se vada cresterea?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
va ajut eu si poate sa confirme cartuse.jpgseo.jpg
datorita faptului ca sunt full cu proiectele se modifica oferta astfel
ebook.jpgcuprins.jpg
-se ofera garantia ca nu e black seo: 60% se platesc dupa 6 luni dupa ce ati ajuns pe prima pagina iar 40% se platesc dupa ce ati ajuns pe prima pagina
-veti primii un ebook cu toate tehnicile pe care eu le aplic in campaniile care le realizez
-este nevoie si de redactarea de articole , lucru care se realizeaza de client
-pretul este de 500 euro / keyword. Reduceri de pana la 50% pentru cantitate
Ieftin, chiar merge sa dublezi suma iar unele situatii chiar sa o triplezi
Ultima modificare făcută de Cristi Adam; 20th January 2019 la 02:49.
Poate nu te pricepi, si e ok. Dar cineva iti face spam. Probabil cu GSA. Tipul pe care il recomanzi este pus numai pe smenuri. Eu am cerut articole pe siteuri de mobilier, el a creeat un site in blogspot, si dupa 20 minute de la creatie s-a oferit sa imi vanda mie articol acolo. Cand faci 'seo' de 15 ani, cand rankezi pe prima pagina pe orice cuvant, nu iti pierzi timpul cu articole de 5$, mai ales in halul asta.
Siteul tau este inca in Google pentru ca are vechime, daca nu vrei sa iti pierzi afacerea (pe online) ar trebui sa opresti orice colaborare cu tipul de mai sus si sa angajezi pe cineva sa iti curete profilul de backlinkuri, vei fi penalizat cu siguranta. Nu spun ca le-a facut el, sa ne intelegem. De la el apar doar cateva articole in ultimul timp, numai stau sa le enumar aici. Ideea este ca pe acest forum intra fel si fel de persoane, si poate mai face cineva greseala asta. De obicei nu stau pe forumuri la discutii, dar peste unele lucruri nu pot trece. Tipul asta nu face seo de 15 ani cum se lauda pe aici. Asta ti-o spun cu siguranta.
La siteul tau pe partea de on page nu s-a modificat absolut nimic pe homepage din aprilie pana acum. Doar titlul indexului. Nu ca asta ar fi un factor imens, dar meh. Ideea este ca ti-a adus doar backlinkuri slabe calitativ. Siteul tau daca este curatat, numai cu vechimea lui poate ajunge in primele pozitii. Tine minte chestia asta si crede-ma, curata-ti backlinkurile din japonia,us,etc. Nu orice backlink este bun. Legat de cuvintele cheie locale, sa fim seriosi, acolo oricine poate ranka. Doar cu on page + 2 articole in presa locala ai foarte mari sanse sa rankezi pe trei sferturi din tara. Tu, ca proprietar de magazin online, nu ar trebui sa te bucuri ca esti pe prima pagina, asta este oarecum egal cu 0, atata timp cat tot nu iti vine trafic. Tu pe pozitia 10 acolo, in 90% din cazuri nu ai trafic, pentru ca sunt paid ads si te arunca pe a doua. Sunt tare curios, daca ne poti arata un grafic cu vanzarile venite din Google din aprilie pana acum, nu sume, doar grafic. Ca idee, sa vedem ce rezultat a avut campania facuta.
Eu creez site-uri web, si multe le rankez inainte sa le vand. Iti spun iarasi, pe cuvinte cheie locale, eu unul am rankat site-uri si cu 0 backlinks in primele pozitii. Nu este ceva wow. Alea nu sunt rezultate.
Ca idee, nu va mai bateti joc de oameni si munciti pe bune. Cand cineva iti garanteaza rankings, sa fugi de el ca de dracu. Prima pagina, mai merge, dar primele pozitii, te arde clar.
Tu, Razvan Badu, ca sa nu se creada ca vorbesc aiurea, o sa imi fac timp special pentru tine sa iti arat, daca doresti, rezultate din campanii seo pe bune. Nu le pun aici ca nu-i frumos. Nu caut clienti, sa nu se inteleaga gresit. Mult succes.
PS: Un admin ar trebui sa stearga prostia asta, si multe alte topic-uri facute de acest tip. Face seo de 15 ani, dar cere backlinks in schimbul unui ebook scris the el despre seo. Rly ? Rly man?
La treaba cu garantatul rankings, te contrazic. Cine poate face rankings, nu se complica sa faca altora, pt ca deja scoate bani gramada din propriele lui situri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)