Salutare.
O sa-mi ofer și eu serviciile aici, dacă nu e cu deranj.
Ce pot face:
- Site-uri 100% create de la 0, după cerințele voastre, care include, bine înțeles, un panou de administrare. Responsive (toate dispozitivele), optimizat (ca și durată de încărcare). Pot duce site-ul la 100% în speedtest-ul google.
- Diverse scripturi personalizate, calculatoare, convertoare, api-uri, scraper-e șamd.
Cât costă un site:
Prețul unui site poate pleca de la 100 de euro în sus, dar depinde de funcționalitatea lui. Cu cât e mai complex, cu cât se întâmplă mai multe lucruri în site, cu atât prețul crește. De exemplu: Un site de 5-6 pagini cu un design relativ simplu + panou de administrare, nu depășește 100 de euro. Un magazin online, în schimb, poate ajunge la câteva mii de euro.
De ce aș apela la tine și nu la o firmă/companie ?
Pentru că diferența dintre mine și o o firmă este că eu îmi dau și interesul. Apoi, sunt serios și nu-mi las clienții în paragină, să mă dau pierdut etc. E adevărat că oricine poate spune orice, dar eu trebuie să zic asta... pentru că ăsta e adevărul.
Deci, dacă aveți nevoie de un site complet, creat de la 0, fără cms-uri, fără bootstrap sau alte scripturi de pe net, mă puteți contacta pe mesageria privată. Doar php, sql și javascript + jQuery - Sau chiar pur dacă se dorește asta (ar însemna și un preț puțin mai mare).
PS: Nu lucrez cu cms-uri, nu fac teme pentru cms-uri, nu modific, nu ajustez, nu nimic. Fără cms-uri.
Vă salut, o seara bună !