Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 53

Subiect: Ofer comentarii pe bloguri !

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
    Am ajuns la impresia ca unele persoane, vin aici fac un cont, trag o teapa de 20-30 euro...se bucura ca are banii se iesit in oras si apoi dispar. Eu am patit-o de 3 ori in 3 luni cu useri noi.
    Toata lumea imi reprosaza ca nu dau nume, acuma am sa o fac(O sa dau numele titularului de cont sau PP unde am platit si au disparut).

-Olaru Ovidiu am cumparat 4 advertoriale la pretul de 50 Euro. Conditia a fost sa publice 2 si apoi fac plata. A publicat 2 , am platit, dupa care a disparut, in 3 zile primele 2 articole au fost sterse.
    -Pauna Elena cumparat link, platit 10 euro, nici in ziua de azi nu am vazt link-ul sau un reply de la ea.
    -Matei Iurea platit 10 articole livrate 6, apoia disparut, nici nu stiu daca cele 6 mai sunt active pe siteurile respective.

Domnul Matei Irinel mi-a promis ca in decursul acestei luni imi va trimite banii inapoi. Astept
    Mi-ai dat o idee, pentru ca oricum nu mai conteaza ontopicul pe acest subiect, ci cel mai important lucru este ca avem de a face dupa cate se pare cu un OP tepar.
    Ii propun lui Dan(el e cu initiativele de genu) dar si celorlalti colegi, sa intocmim o lista cu cei care au dat tepe si au disparut ca magaru-n ceata(aici sa nu intervina si micile dispute ale celor care inca sunt activi pe forum pentru ca, cu unii dintre ei o parte am colaborat bine, o parte mai putin bine, nu intram in detalii).
    Lista ma gandesc sa aiba un anumit format gen: Nickname: - Nume si prenume: - Site/-uri de colaborare: - Paypal: - Cont Bancar: - etc. sau orice alte date personale care ne-ar ajuta sa ii evitam aici sau in alta parte. Nu stiu daca este tocmai legala publicarea datelor cu caracter personal, tind sa cred ca nu, nu stiu daca acestea se incadreaza aici, dar, pentru mine tepar pe internet = hot in realitate, hotul "neprins" trece si revine ca negustor cinstit. Mi s-ar parea aiurea ca hotul sa strige hotii, dar se poate intampla asa ca este doar o propunere, cel putin Nickname, Site-uri si inca cateva s-ar putea publica intr-o astfel de lista.
    La brutarie! - ar fi o sugestie pentru numele topicului.
    Fara semnatura.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Cand iei teapa faci asa Cum sa procedezi daca iei teapa nu faci o lista inutila.

ON: Linkurile le-a pus inapoi pe site.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Cand iei teapa faci asa Cum sa procedezi daca iei teapa nu faci o lista inutila.

Da este o solutie, dar eu unul nu as vrea sa ma plimb pentru 5, 10 euro pe la declaratii, prefer sa evit decat sa combat. Oricum era o sugestie.
    Fara semnatura.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

@Matei Irinel, te rog sa raspunzi acuzatiilor si sa returnezi banii, in cazul in care nu ai indeplinit respectivele sarcini.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Da este o solutie, dar eu unul nu as vrea sa ma plimb pentru 5, 10 euro pe la declaratii, prefer sa evit decat sa combat. Oricum era o sugestie.
    Tu ai impresia ca e vorba de cativa euro? E vorba ca unii merita o lectie.
    Tocmai de asta inca mai exista tepari pe forumuri, ca preferati sa deschideti topicuri inutile si sa semnati petitii online.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

Am cumparat 4 advertoriale de la el si observ ca a scos toate linkurile, dupa ce-a inceput scandalul aici. La email-uri nu raspunde.
    Teparul Matei Gabriel Irinel, e DJ in Tulcea (djverkon.com), cine se duce pana acolo sa dea declaratii la politie pentru cativa euro?

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post

Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

Eu o sa-i las niste posturi pe FB ca sa stie lumea cu ce se ocupa: https://www.facebook.com/DjVerkon.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    49
    Posturi
    319
    Putere Rep
    24

Implicit

Am primit un PM de la Matei Irinel:

"Salutare, am rugamintea pentru ca eu nu mai pot posta in acel topic sa le spui tuturor ca blogul meu a fost vandut iar cei ce aveau link-uri acolo isi vor primi suma inapoi, legat de comentarii la fel. Totul adunat e vreo 150 lei. Eu pe 19-20 martie iau salariul si va platesc la toti este ultimul dead line sa zic pentru ca pana atunci chiar nu am bani.

Vad ca multi vorbesc ca scriu pe blog si asa dar daca se verifica domeniul este in transfer ( pending ) la rotld pentru ca a fost cumparat."

Astept 19-20 martie....mai este un pic.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

On 03/22/2015 07:18 PM, Tepar Irinel Matei wrote:
    > Salut, am ban pe Seopedia cred nu pot raspunde, voi discuta cu actualul proprietar sa iti repuna link-urile, blogul s-a vandut cu contract vanzare-cumparare si a fost preluat, e decizia actualului detinator ce face cu el , rog a se verifica whois rotld . Legat de link-uri ii voi da un mesaj sa le repuna in posturi.
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Din cate se poate vedea, Irinel Matei nu e banat pe forum. Nu inca.

Matei, te induri sa ne dai si noua un raspuns? Cum ramane cu ceilalti carora le-ai luat banii? Schimbam titlul postarii in Irinel Matei, aka DjVerkon tepar?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer comentarii dofollow/nofollow pe bloguri
    De Popa Flavian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th November 2012, 12:31
  2. Comentarii in bloguri
    De dorin.georgescu în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th May 2011, 19:17
  3. Bloguri pentru comentarii-lista bloguri
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:52
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th January 2011, 11:50
  5. Comentarii pe bloguri ?
    De iulianfill în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 14th November 2010, 13:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •