Ultimul PM care am discutat trimisesem spre pagina aceea cu "portbagaje" si nu vazusem a doua, m-am uitat prin pm-uri si este ok. Ti-am trimis PM sa imi dai pagina !
Ultimul PM care am discutat trimisesem spre pagina aceea cu "portbagaje" si nu vazusem a doua, m-am uitat prin pm-uri si este ok. Ti-am trimis PM sa imi dai pagina !
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Intre timp s-a rezolvat. Chiar daca a fost o mica problema de comunicare, important este ca s-a rezolvat.
Eu voi colabora si pe viitor.
Am colaborat cu Ionut, totul a decurs ca la carte si destul de repede. Recomand!
Ionut ... ai cam uitat de mine.
Unde gresesc, gresesc si recunosc ! Maine iti e terminata toata comanda Ovi, ti-am trimis si un PM :* te pup si scuzele mele ca am notat pe telefon si acolo am lasat.
De multa vreme nu am mai asistat la astfel de discutii elevate.
Ban temporar o luna pentru ambii utilizatori! Sper ca in acest interval de timp sa va rezolvati problemele, in afara forumului.
LE: Intre timp persoanele care au colaborari in derulare cu Ionut D, il pot contacta la bloguriro@gmail.com.
Ultima modificare făcută de Nichita; 31st October 2013 la 02:07.
Pret nou ! 6euro 1k like-uri pret fix !
Vand in continuare like-uri la pretul FIX DE 6.5 EURO 1K LIKE!
Am apelat si eu la serviciile lui (8 euro/pachet 1000 likeuri). In cateva zile am primit ce am comandat.
Multumesc Ionut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)