Postat în original de
imagini
@Tom and @robyroy
Stricam topicul fetei, ex-concurenta a unui bun prieten care "le-a luat fata" pe domeniul asta cu inscrieri in directoare din an in paste, dar cu seriozitate ...de nota 11 (ca sa ramanem in acelasi registru)...si asta timp de 7 ani.
Revenind, chiar am nevoie de o recomandare serioasa pentru promovarea (a se citi
seo) unui site. Am transmis un email catre krumel dar e ocupat in aceasta perioada. Nici o sugestie din partea voastra?
Ai dreptate, roby se baga aiurea peste alte topicuri, doar sa-i apara si lui zambetul ala de camatar.
Sunt o gramada de firme ce ofera optimizare seo, dar banuiesc ca daca esti pe forum, ai invatat si tu destule despre ce trebuie, cand si cum, "facut". Banuiesc ca stii sa analizezi un portofoliu si un contract.
Seo e un serviciu ce implica riscuri majore, si ca sa fie ok, e nevoie de buget, de multe ori destul de mare. Daca bugetul este mic, mai bine nu te bagi sau zici (cum zic eu): "momentan suntem la 110% pt urmatoarele 4 luni."
Daca vrei sfaturi, da-mi un PM cu site-ul, (banuiesc ca nu vrei sa fie public) si-ti pot trimite anumite sfaturi. Dar sa nu fie turism
Am cumparat servicii seo doar in trecut, si de fiecare data m-am ars, asa ca nu pot recomanda pe nimeni, pt ca cei care m-au ars, NU mai sunt pe forum.
Am vazut ca ai un topic deschis, banuiesc ca cine vrea, iti zice.
@beatrice. daca domeniul e cel cu .org, l-ai "busit". E optimizat complet gresit, asa ca trebuie sa incepi pe alt domeniu. Domeniul e bun, doar ca ai nevoie de prea multe linkuri ca sa-l repari, implicit costuri mari.
Vad ca nu apare pe nici una dintre cele 2 cautari, lucrari de licenta si lucrari de diploma, asa ca incepe si cauta alt domeniu. Domeniul era beton!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.