@imagini, apelezi la cine iti pote garanta rezultate. Iar prin rezultate inteleg cresterea cu x procente a vizitelor, cresterea cu x procente a conversiilor, etc. in functie de ceea ce veti agreea prin contract.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu sunt domenii edu in ro. E unul de pe forum care are cateva, dar nu stiu cum il cheama.
Oricum, nu pricep la ce te referi. Sa trimiti sau sa primesti?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Serviciile seo sunt percepute ca "pozitii" si mai putin trafic si conversii.
Cine plateste seo, plateste pozitia.
Conversia tine enorm de mult de site (design) si de ce vinde clientul. Degeaba aduci trafic la un site care are produse populare foarte scumpe, pt ca nu-ti pot creste conversia, indiferent de trafic si de site.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@tom, da, din pacate, asta e perceptia. Dar cand vorbim de un business, scopul este ca SEO sa aduca profit. Stiu, nu e treaba mea ca seoist sa imi bag nasul unde nu imi fierbe oala, dar cand fac un audit seo, arund un ochi si la aspecte ce tin de UX.
de cele mai multe ori, si nu o spun cu rautate, clientii doresc locuri fruntase pe pozitii care nu aduc conversii![]()
Si revenind la cresterea traficului, automat o pozitie fruntasa va aduce un plus de trafic organic, right?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Unii vor brand. eu am 2 clienti care fac seo pt brand, si e ok, chiar recomand. Daca tu apari pe toate cautarile related cu nisa ta in top 3, construiesti un brand!
Da, pozitia aduce si trafic, dar conteaza ce fel de trafic vrei
E usor sa faci teste de conversii cand ai trafic.
Oricum, pozitiile de top, sunt "smecherie".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Da frate, sunt smecherie mare, dar e bine sa stii sa iti alegi si cuvintele care iti aduc conversii ... Asta e intr-adevar smecherie![]()
Amin !
Sa primesc, ma refer la primerea link-urilor din partea domenilor .edu sau a site-uri ce se ocupa de tematica educatie...
Ma gandesc ca astfel de site uri trebuiesc sa ajute ceva mai mult comparativ cu alte nise.
@Tom and @robyroy
Stricam topicul fetei, ex-concurenta a unui bun prieten care "le-a luat fata" pe domeniul asta cu inscrieri in directoare din an in paste, dar cu seriozitate ...de nota 11 (ca sa ramanem in acelasi registru)...si asta timp de 7 ani.
Revenind, chiar am nevoie de o recomandare serioasa pentru promovarea (a se citi seo) unui site. Am transmis un email catre krumel dar e ocupat in aceasta perioada. Nici o sugestie din partea voastra?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)