Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 35

Subiect: Caut pe cineva care sa imi promoveze site-ul

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pentru nisa ei nu apelezi la nimeni. 20 de linkuri bune sunt destul pt top 5. Si cred ca sezonul e peste cateva luni, asa ca 4-5 links pe luna, nu sunt asa greu de obtinut.

Daca vrei pt alta nisa, e alta discutie. Totul tine de nisa si concurenta. Eu m-am uitat pe "lucrari de licenta" si e caterinca mare acolo
    Oare careva link uri catre site-uri ce au domeni .edu sau se ocupa de educatie ar ajuta simtitor?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@imagini, apelezi la cine iti pote garanta rezultate. Iar prin rezultate inteleg cresterea cu x procente a vizitelor, cresterea cu x procente a conversiilor, etc. in functie de ceea ce veti agreea prin contract.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Oare careva link uri catre site-uri ce au domeni .edu sau se ocupa de educatie ar ajuta simtitor?
    Nu sunt domenii edu in ro. E unul de pe forum care are cateva, dar nu stiu cum il cheama.

Oricum, nu pricep la ce te referi. Sa trimiti sau sa primesti?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @imagini, apelezi la cine iti pote garanta rezultate. Iar prin rezultate inteleg cresterea cu x procente a vizitelor, cresterea cu x procente a conversiilor, etc. in functie de ceea ce veti agreea prin contract.
    Serviciile seo sunt percepute ca "pozitii" si mai putin trafic si conversii.

Cine plateste seo, plateste pozitia.

Conversia tine enorm de mult de site (design) si de ce vinde clientul. Degeaba aduci trafic la un site care are produse populare foarte scumpe, pt ca nu-ti pot creste conversia, indiferent de trafic si de site.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@tom, da, din pacate, asta e perceptia. Dar cand vorbim de un business, scopul este ca SEO sa aduca profit. Stiu, nu e treaba mea ca seoist sa imi bag nasul unde nu imi fierbe oala, dar cand fac un audit seo, arund un ochi si la aspecte ce tin de UX.

de cele mai multe ori, si nu o spun cu rautate, clientii doresc locuri fruntase pe pozitii care nu aduc conversii
    Si revenind la cresterea traficului, automat o pozitie fruntasa va aduce un plus de trafic organic, right?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@tom, da, din pacate, asta e perceptia. Dar cand vorbim de un business, scopul este ca SEO sa aduca profit. Stiu, nu e treaba mea ca seoist sa imi bag nasul unde nu imi fierbe oala, dar cand fac un audit seo, arund un ochi si la aspecte ce tin de UX.

de cele mai multe ori, si nu o spun cu rautate, clientii doresc locuri fruntase pe pozitii care nu aduc conversii
    Si revenind la cresterea traficului, automat o pozitie fruntasa va aduce un plus de trafic organic, right?
    Unii vor brand. eu am 2 clienti care fac seo pt brand, si e ok, chiar recomand. Daca tu apari pe toate cautarile related cu nisa ta in top 3, construiesti un brand!
    Da, pozitia aduce si trafic, dar conteaza ce fel de trafic vrei

E usor sa faci teste de conversii cand ai trafic.

Oricum, pozitiile de top, sunt "smecherie".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Da frate, sunt smecherie mare, dar e bine sa stii sa iti alegi si cuvintele care iti aduc conversii ... Asta e intr-adevar smecherie

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Da frate, sunt smecherie mare, dar e bine sa stii sa iti alegi si cuvintele care iti aduc conversii ... Asta e intr-adevar smecherie
    Pai cand esti pe toate ai si trafic, cu care sa generezi conversii, si ai si brand

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Amin !

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Sa primesc, ma refer la primerea link-urilor din partea domenilor .edu sau a site-uri ce se ocupa de tematica educatie...
    Ma gandesc ca astfel de site uri trebuiesc sa ajute ceva mai mult comparativ cu alte nise.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Tom and @robyroy
    Stricam topicul fetei, ex-concurenta a unui bun prieten care "le-a luat fata" pe domeniul asta cu inscrieri in directoare din an in paste, dar cu seriozitate ...de nota 11 (ca sa ramanem in acelasi registru)...si asta timp de 7 ani.

Revenind, chiar am nevoie de o recomandare serioasa pentru promovarea (a se citi seo) unui site. Am transmis un email catre krumel dar e ocupat in aceasta perioada. Nici o sugestie din partea voastra?

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 09:44
  2. Caut expert SEO
    De zgabu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th November 2010, 10:44
  3. Caut SEO expert
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0