Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Recomandare firma SEO

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit Recomandare firma SEO

As dori si eu o recomandare privind o firma serioasa de SEO. Prin firma serioasa de SEO inteleg acea echipa care are un portofoliu solid in acest domeniu si care nu se limiteaza sa-mi spuna: trebuie inscris in directoare si cumparate link-uri.

Daca voi ati lucrat cu astfel de firme sau aveti idee de o recomandare in acest sens, o astept. Am incercat sa iau legatura cu unul dintre membrii importanti ai acestui forum, dar nu a raspuns. Am recurs la aceasta varianta.

Anuntul nu se adreseaza numerosilor "experti seo" care bruiaza internetul. (nu vreau sa jignesc pe nimeni, stiti foarte bine la ce ma refer).

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

@imagini, nu iti voi oferi o recomandare, in schimb iti voi oferi un sfat, pe care, daca doresti sa razbati pe aceasta nisa, ar fi bine sa il urmezi: Sa nu cazi in capcana de a optimiza pe keyworduri. Cel putin nu in prima faza. A facut acest lucru cel putin un coleg de al nostru si s-a ars rau. Nu voi da un exemplu, caci nu ar fi fair. (Si nu, nu e vorba de Tom )Investeste masiv in Brand, mai corect, de fapt, construieste-ti un brand. Acest lucru necesita investitii masive. De aceea te-am si intrebat de buget, pentru ca mi-am imaginat ca e vorba de o nisa competitiva.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@robyroy
    Este vorba de o nisa extrem de competitiva (turism) si incerc sa dezvolt un brand, nu merg pe keyword.
    Bugetul este relativ. Pana nu vezi despre ce este vorba, nu putem discuta despre buget.

Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

In prima faza, iti recomand sa realizezi un audit temeinic al siteului, care sa scoata in evidenta atat punctele slabe ale proiectului, dar mai ales pe cele forte, care pot fi speculate. Un audit care sa cuprinda evident si o analiza a nisei si a concurentei.

Dupa cum spunea si tom, esti suficient de vechi pe forum si clar ai dobandit o oarecare experienta. Incearca sa iti analizezi siteul cat mai obiectiv posibil si eventual mai cere si o parere din exterior, pentru a combate o posibila subiectivitate a ta. Asta e primul pas de urmat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

Din moment ce solicit un astfel de serviciu, e clar ca am depasit faza subiectivitatii. In ciuda unor opinii si feedback-uri pozitive, in ciuda slabei mele pregatiri in materie de SEO, sunt convins ca sunt lucruri care pot fi imbunatatite (de la elemente ce tin de "bun simt" in materie de seo, pana la chestii de finete). Daca aveam impresia ca aveam un "produs" excelent, mergeam inainte. Insa ce am, coroborat cu informatiile obtinute pe acest forum, ma fac sa am dubii.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Care sunt asteptarile tale?
    Personal consider ca un "expert SEO", ar prefera sa fie independent si nu neaparat sa lucreze pentru o firma, iar inscrierea in directoare si cumparare / schimbul de linkuri se numara printre metodele folosite. Nu cred ca te-ar putea ajuta cineva fara sa apeleze macar la una din ele.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @robyroy
    Este vorba de o nisa extrem de competitiva (turism) si incerc sa dezvolt un brand, nu merg pe keyword.
    Bugetul este relativ. Pana nu vezi despre ce este vorba, nu putem discuta despre buget.
    Da, turism, doar ca este TOT din turism. Concureaza cu mine si cu alte cateva site-uri. Pe nise separate, cu alte cateva zeci de site-uri.

Nisa de turism e ok, profitabila, dar fara un buget de 100k pt online nu te poti duce pe toate.

Stiu, pare enorm, dar daca le iei pe fiecare individual, si le aduni, o sa para putin.

Pt brand e nevoie si de offline, dar cand te uiti la preturile de la panouri de ex, te intorci la seo

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Care sunt asteptarile tale?
    Personal consider ca un "expert SEO", ar prefera sa fie independent si nu neaparat sa lucreze pentru o firma, iar inscrierea in directoare si cumparare / schimbul de linkuri se numara printre metodele folosite. Nu cred ca te-ar putea ajuta cineva fara sa apeleze macar la una din ele.
    IN cazul de fata au valoare 0 directoarele. Pe o singura nisa te bati cu site ce are 1200 root, toate din nisa related Nici 100.000 de directoare nu-l bate pe respectivul

Expert seo fara firma nu exista. Se chiama antreprenor. Daca e expert, face doar pt el, altfel ori are firma, ori lucreaza la una. Termenul de "expert" nu are sens cand vb de seo.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

@Imagini, ia in calcul foarte serios varianta de a-ti dezvolta in house o echipa. Sunt foarte mari sansele sa iesi muuult mai ieftin decat daca ai apela la o agentie. Dupa cum bine spune Tom, pentru a construi un brand, e nevoie de activitate masiva pe mai multe canale. Nu intotdeauna este deajuns doar seo pentru a creea un brand.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

IN cazul de fata au valoare 0 directoarele.
    Chiar 0? Asa crezi tu? Inseamna ca ai stricat treaba la toti cei care se ocupa cu asa ceva, am vazut ca sunt destui.
    Cred ca s-a discutat de multe ori acest subiect, personal consider ca daca stii cum sa inscrii aduce un +.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    33

Implicit

@Tom.
    Bugetul de 100k euro mi se pare fantezist si iti argumentez de ce. Infoturism are o cifra de afaceri de 250k euro cu 12 (douasprezece) angajati, component al unui mare grup online. Turistinfo are o cifra de afaceri de ghici cat...? 100k euro. Ok, investesc 100k euro in seo ca sa ce? Nu poti detrona asa usor cei doi concurenti, eventual te pozitionezi pe locul 2 pe ambele nise, cu o cota de 20-25% din piata (sunt optimist, dupa cum observi). Eu zic ca abordarea e un pic gresita.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@robyroy
    Sunt in situatia in care am nevoie de cateva sfaturi avizate pentru a merge mai departe. Nu amatori, nu habarnisti.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare firma pentru cursuri programare PHP
    De websiteanunturi în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th March 2017, 10:42
  2. Recomandare firma de webdesign
    De SellDomain în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th January 2009, 14:45
  3. recomandare firma ,servere dedicate
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st September 2008, 11:20
  4. recomandare firma web design
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th August 2008, 16:43
  5. Firma de Firma :)
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd August 2007, 22:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •