Postat în original de
imagini
@robyroy
Este vorba de o nisa extrem de competitiva (turism) si incerc sa dezvolt un brand, nu merg pe keyword.
Bugetul este relativ. Pana nu vezi despre ce este vorba, nu putem discuta despre buget.
Da, turism, doar ca este TOT din turism. Concureaza cu mine
si cu alte cateva site-uri. Pe nise separate, cu alte cateva zeci de site-uri.
Nisa de turism e ok, profitabila, dar fara un buget de 100k pt online nu te poti duce pe toate.
Stiu, pare enorm, dar daca le iei pe fiecare individual, si le aduni, o sa para putin.
Pt brand e nevoie si de offline, dar cand te uiti la preturile de la panouri de ex, te intorci la seo
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Mihai_Is
Care sunt asteptarile tale?
Personal consider ca un "expert
SEO", ar prefera sa fie independent si nu neaparat sa lucreze pentru o firma, iar inscrierea in directoare si cumparare / schimbul de linkuri se numara printre metodele folosite. Nu cred ca te-ar putea ajuta cineva fara sa apeleze macar la una din ele.
IN cazul de fata au valoare 0 directoarele. Pe o singura nisa te bati cu site ce are 1200 root, toate din nisa related
Nici 100.000 de directoare nu-l bate pe respectivul
Expert seo fara firma nu exista. Se chiama antreprenor. Daca e expert, face doar pt el, altfel ori are firma, ori lucreaza la una. Termenul de "expert" nu are sens cand vb de seo.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.