Postat în original de
Mihai_Is
Chiar 0? Asa crezi tu? Inseamna ca ai stricat treaba la toti cei care se ocupa cu asa ceva, am vazut ca sunt destui.
Cred ca s-a discutat de multe ori acest subiect, personal consider ca daca stii cum sa inscrii aduce un +.
Daca nisa e banala, da. Te bati cu alte directoare. Dar daca ai 1200 de pensiuni = turism, care iti dau tie link = turism, ce faci cu 1 milion de directoare? Sau nu stii ca 1 link related e mina de aur?
Daca mai scrii de directoare, in topicuri serioase, iti dau negativ, fara suparare. Directoarele sunt pt impingatoare, si inscrierea in directoare nu e experienta sau expertiza seo. E doar un serviciu, la fel ca oricare altul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
imagini
@Tom.
Bugetul de 100k euro mi se pare fantezist si iti argumentez de ce. Infoturism are o cifra de afaceri de 250k euro cu 12 (douasprezece) angajati, component al unui mare grup online. Turistinfo are o cifra de afaceri de ghici cat...? 100k euro. Ok, investesc 100k euro in
seo ca sa ce? Nu poti detrona asa usor cei doi concurenti, eventual te pozitionezi pe locul 2 pe ambele nise, cu o cota de 20-25% din piata (sunt optimist, dupa cum observi). Eu zic ca abordarea e un pic gresita.[COLOR="Silver"]
NU este, daca calculezi individual, fiecare nisa. Nu discutam la detaliu, pt ca nu are sens. Dar fiecare "meniu" , are o concurenta, mai mare, mai mica, sau foarte mare= bilete de avion.
100k e putin, e buget de 1-2 ani.
"site-ul de cazare", are in acte (din ce am auzit) maxim 10-20% din incasari. Fa un calcul
Cere o factura, si vezi unde se duc banii, si e posibil sa fie persoana fizica (din auzite).
Nu ai nevoie de loc 1. Top 3 cu servicii bune, site beton si oferte deosebite, iti ofera ceea ce cauti. Eu am renuntat de mult la loc 1, nu merita investitia. Mai bine te concentrezi pe produs si pe clienti decat pe seo.
Compara nr de cautari pe nisa, cu cautarile pe brand, si exista diferenta majore. Asta insemna ca X site NU e brand, si DA se poate detrona.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.