Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Recomandare firma SEO

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Chiar 0? Asa crezi tu? Inseamna ca ai stricat treaba la toti cei care se ocupa cu asa ceva, am vazut ca sunt destui.
    Cred ca s-a discutat de multe ori acest subiect, personal consider ca daca stii cum sa inscrii aduce un +.
    Daca nisa e banala, da. Te bati cu alte directoare. Dar daca ai 1200 de pensiuni = turism, care iti dau tie link = turism, ce faci cu 1 milion de directoare? Sau nu stii ca 1 link related e mina de aur?

Daca mai scrii de directoare, in topicuri serioase, iti dau negativ, fara suparare. Directoarele sunt pt impingatoare, si inscrierea in directoare nu e experienta sau expertiza seo. E doar un serviciu, la fel ca oricare altul.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @Tom.
    Bugetul de 100k euro mi se pare fantezist si iti argumentez de ce. Infoturism are o cifra de afaceri de 250k euro cu 12 (douasprezece) angajati, component al unui mare grup online. Turistinfo are o cifra de afaceri de ghici cat...? 100k euro. Ok, investesc 100k euro in seo ca sa ce? Nu poti detrona asa usor cei doi concurenti, eventual te pozitionezi pe locul 2 pe ambele nise, cu o cota de 20-25% din piata (sunt optimist, dupa cum observi). Eu zic ca abordarea e un pic gresita.[COLOR="Silver"]
    NU este, daca calculezi individual, fiecare nisa. Nu discutam la detaliu, pt ca nu are sens. Dar fiecare "meniu" , are o concurenta, mai mare, mai mica, sau foarte mare= bilete de avion.
    100k e putin, e buget de 1-2 ani.

"site-ul de cazare", are in acte (din ce am auzit) maxim 10-20% din incasari. Fa un calcul Cere o factura, si vezi unde se duc banii, si e posibil sa fie persoana fizica (din auzite).

Nu ai nevoie de loc 1. Top 3 cu servicii bune, site beton si oferte deosebite, iti ofera ceea ce cauti. Eu am renuntat de mult la loc 1, nu merita investitia. Mai bine te concentrezi pe produs si pe clienti decat pe seo.

Compara nr de cautari pe nisa, cu cautarile pe brand, si exista diferenta majore. Asta insemna ca X site NU e brand, si DA se poate detrona.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@Tom
    Daca mai scrii de directoare, in topicuri serioase, iti dau negativ, fara suparare.
    Nu vad ce te retine, daca cineva nu iti impartaseste opiniile asta e solutia ta?
    Daca ai fi citit ce am scris
    inscrierea in directoare si cumparare / schimbul de linkuri se numara printre metodele folosite
    este din context, iar inscrierea in directoare este o metoda folosita printre altele pentru a ajuta un site sa se ridice.
    Inscrierea in directoare este un serviciu, intr-adevar, dar nu inscrie nimeni doar asa de dragul artei, ci pentru a obtine si rezultate.
    Gaseste tu pentru un site nou in turism pe RO fara sa cumperi linkuri sau sa inscrii in directoare, nu
    1200 de pensiuni = turism, care iti dau tie link = turism
    ci macar 100.
    @ imagini
    Poti sa imi zici care sunt asteptarile tale? Iti dai seam aca pentru un astfel de proiect rezultatele nu se vad imediat.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ Mihai. Sunt satul de discutiile cu directoarele, asa ca ma "aprind" repede. Evit sa dau negative, pt ca daca dau, se duce cu mult in jos reputatia, si nu vreau.

In cazul de fata, dicutia e total offtopic. De aceea ti-am raspuns, si dupa am specificat de negativ. Prefer sa las topicurile cu directoare pt altii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@mihai
    Asteptarile mele sunt mari, pe o nisa pe care activeaza persoane (firme) ori influente ca pozitie, ori foarte bine pregatite.
    Nu ma astept sa "atac" primele 3 pozitii maine, insa in viata asta am de gand sa fiu acolo. Poate ma exprim prozaic la ora asta, dar cred ca mesajul e clar.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

@imagini - "Problema" cu cele 2 site-uri de turism mentionate mai sus este vechimea pe de-o parte iar pe de alta parte au stiut sa faca acel seo intuitiv si logic dealtfel [au convins o pensiune din Bran sa pun link catre ei si la dirijat catre sectiunea Bran - 100% related, nu doar related].

Problema nu este ca nu ii poti bate ci cum sa gasesti calea de a obtine backlinkuri la fel de valoroase pe termen lung. De asemenea te vei lovi si de trustul [vechimea] de care se bucura acele site-uri in ochiul lui G.

Avand in vedere ca nu activez pe acesta nisa imi permit sa-ti dau o sugestie extrem de pertinenta dar care necesita investitii. Majoritatea site-urilor de turism [pensiuni, vile chiar si hoteluri] sunt "varza" iar multe dintre acestea nu au site-uri. Cum ai spus ca este o chestiune de termen mediu si lung poti incepe prin racolarea acestora propunandu-le sa le refaci/dezvolti site-urile in schimbul unui backlink si al promovarii [desigur contractual]. In acest fel poti ajunge unde iti doresti.

Ca idee si din cate am auzit cei de la turistinfo au batut tara in lung si-n lat pana au ajuns la aceasta performanta.

Ar mai fi o varianta paralela insa consider ca cea expusa mai sus este cea mai buna.

Succes!
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 27th March 2013 la 10:07.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Karismasand
    Cu cateva exceptii, unde poate ar prinde ideea ta, in rest crede-ma...nu stii cu cine ai de-a face. Faptul ca acele pensiuni sunt prezente pe turistinfo nu se datoreaza unei dorinte imperioase de "a fi pe net". Pe romaneste, ai de-a face cu oameni extremi de reticenti la acest gen de propuneri. Cineva imi povestea aseara ca i s-a cerut sa scoata o pensiune de pe un portal similar pentru ca..."il suna lumea".

Ideea ta ar fi buna daca mentalitatea ar fi diferita. Daca poti expune si cealalta idee, ar fi binevenita. Multumesc pentru sfaturi anticipat.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

@imagini - ce experienta ai in online?

Ca fapt divers, pe mine ma sunau sa scot butonul de raporteaza ofera [buton care aparea automat in toate ofertele] si nu numai asta. Trebuie sa pleci de la premisa ca acei proprietari au un business si sunt dornici de colaborare. NU transforma exceptiile in reguli si nu te lasa motivat negativ de acestea.

Daca vrei sa penetrezi aceasta nisa trebuie sa o faci in mod strategic si pe termen lung. Faptul ca nu ai logistica e alta discutie...

Cealalta varianta este cel putin la fel de costisitoare insa nu implica proprietarii de business-uri de care vad ca te feresti. In vanzari trebuie sa lucrezi cu oamenii

Mult succes!

PS - cea de-a doua varianta pe scurt - daca nu poti lua linkuri de la acei proprietari trebuie sa ti le creezi singur [la fel de multe ca si concurenta]... ai Bran, 20 de domenii related to bran, samd

Acum trage tu concluzia ... care varianta este mai ok
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 27th March 2013 la 15:08.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Karismasand
    Merci pentru pareri si sfaturi.

Topicul se poate inchide. Ma asteptam sa gasesc pe cineva cu experienta relevanta in acest sens, mai ales pe un forum dedicat. Mai cercetam

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

@Karismasand

Topicul se poate inchide. Ma asteptam sa gasesc pe cineva cu experienta relevanta in acest sens, mai ales pe un forum dedicat. Mai cercetam
    Cu placere!

Succes cu site-ul!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@Karismasand

A nu se intelege gresit. "Cineva dispus sa preia un proiect mare."

sa nu se inteleaga ca nu exista experienta relevanta

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare firma pentru cursuri programare PHP
    De websiteanunturi în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th March 2017, 09:42
  2. Recomandare firma de webdesign
    De SellDomain în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th January 2009, 13:45
  3. recomandare firma ,servere dedicate
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st September 2008, 10:20
  4. recomandare firma web design
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th August 2008, 15:43
  5. Firma de Firma :)
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd August 2007, 21:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •