Doresc sa ma inscriu la un curs de PHP incepator.
Imi poate recomanda cineva o firma din experienta proprie?
Doresc sa ma inscriu la un curs de PHP incepator.
Imi poate recomanda cineva o firma din experienta proprie?
Eu nu iti recomand o firma pt. ca personal nu cred ca se merita sa investesti bani intr-un curs php. Insa iti recomand w3schools. Pentru incepatori e foarte ok. Apoi sunt si alte site-uri pentru un nivel putin mai avansat. Sau poti opta sa folosesti un framework.
PHP | Nettuts+
PHP: The Right Way
O firma se va ocupa sa-ti ia banii si sa-ti ofera o diploma de participare la curs. Daca vrei sa inveti php si sa castigi bani de pe urma lui la un moment dat, trebuie sa inveti singur, sa faci exercitii, sa folosesti google si stackoverflow.
Cel mai ok, si cred ca asa au invatat majoritatea, este sa folosesti cateva tutoriale (scrise sau video) si multa, multa munca. Oriunde te-ai angaja, nu iti cere nimeni diploma. Pur si simplu iti da un test si gata
http://www.infoacademy.net/course.ph...s&c=prezentare merita si ai ce invata
Ar fi trebuit sa specific faptul ca nu stau prea bine la capitolul engleza.
Sunt sigur ca depinde foarte mult de capacitatea fiecaruia si de cat de implicat/pasionat este.
Un prieten imi zicea ca php e simplu de invatat si pentru asta ar trebui sa incerc singur cu tutoriale. Imi recomanda totusi cursul pentru imbinarea PHP-html-Mysql.
Nu-mi dau seama din prezentarea cursurilor (infoacademy, avantajconsulting) cat de mult ma invata acest lucru...........deasta vroiam un sfat de la cineva care a facut un astfel de curs.
Html stiu la nivel mediu-avansat, am si cateva notiuni de php/mysql.
Ceea ce caut eu (cred) este drumul, cum sa incep....mi-e greu sa ma exprim.
Ultima modificare făcută de websiteanunturi; 29th August 2012 la 13:39. Motiv: greseala de ortografie
Fara engleza n-ai ce cauta in nisa asta, invata engleza si apoi apuca-te de PHP/MySQL
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Eu ti-am recomandat sa le faci ,nu pentru ca le-am gasit pe google, ci pentru ca la randul meu cu multi ani in urma am aflat lucruri interesante de la Ionut Morar care era instructor.... e alegerea ta daca vrei sau nu ... eu te sfatuiesc sa incerci primul modul ca merita . Le tine in romana pana deprinzi engleza .. iti ofera si documentatie buna materia parcursa se mapeaza pe certificarea Zend pentru PHP.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)