Mă ocup de ceva ani buni de întreţinerea şi animarea a mai multor conturi pe social media, rezultatele obţinute m-au convins că acesta este un serviciu valoros, demn de oferit şi altora. :-)
Aşadar, îmi propun să vă ajut cu următoarele:
1. Prezenţă Facebook
- Creare şi configurare a unei pagini de Facebook profesionale pentru afacerea ta.
- Design profesional de cover photo.
- Mentenanţă - update-uri de statusuri zilnice.
- Implicare activă a fanilor în discuţiile de pe pagină.
- Campanie Facebook Ads.
- Creştere constantă a vizibilităţii şi a numărului de fani.
- în funcţie de domeniul afacerii promovate, putem gândi şi noi modalităţi de promovare.
2. Prezenţă Twitter
- Creare şi configurare a contului de Twitter pentru afacerea ta.
- Adunat followers naturali, proveniţi din acelaşi domeniu cu site-ul promovat.
- Mentenanţă - update-uri zilnice.
- Interacţiune constantă cu alţi useri de pe Twitter.
- Creştere constantă a vizibilităţii şi a numărului de followers.
3. Prezenţă în blogosferă
- Creare şi configurare al unui blog pentru afacerea ta.
- Promovarea acestuia prin interacţiune cu alte bloguri/persoane din acelaşi domeniu.
- Un content writer va publica zilnic/săptămânal (la intervalul dorit) articole interesante.
Acestea sunt doar câteva orientative, în funcţie de domeniul şi targetul afacerii promovate, oferta va fi adaptată şi completată cu multe alte servicii. Tot orientativ, vă pot oferi următoarele tarife:
- Mentenanţă Twitter: de la 50 Euro/lună
- Mentenanţă Facebook: de la 100 Euro/lună
- Mentenanţă Blog (inclusiv 10 articole publicate lunar): de la 120 Euro/lună
Plata poate fi făcută prin Paypal sau transfer bancar, după semnarea contractului şi emiterea facturii.
Preţurile, cu toate că unii dintre voi le veţi considera mari, ţin să precizez că sunt adaptate la volumul de muncă depusă. Mentenanţa profesională a unei pagini de Facebook sau a unui cont de Twitter presupune foarte mult research, presupune să învăţ cum funcţionează o afacere şi care îi sunt produsele şi serviciile.
Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactaţi în privat. Dacă sunteţi din Bucureşti, ne putem şi întâlni pentru a discuta mai multe.

Răspunde cu citat