Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Servicii SEO profesionale

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Alex, am specificat clar ca pachetul tau este "junk" dupa parerea mea, este opinia mea si o pastrez.

Incearca sa te uiti peste links si vezi daca tie iti convin la 90 euro. Mie nu! Problema e ca aflam link-urile dupa ce totul e gata!

Te-am rugat sa mentii nisele confidentiale, eu am specificat suficiente detalii cat sa fie clar. Se pare ca nu intelegi ca orice contract este confidential, indiferent ca legea nu te obliga!

Ai spus ca nu imi faci factura si contract, am acceptat. Asta nu inseamna ca daca eu specific clar ca vreau ca nisele sa fie CONFIDENTIALE, tu crezi ca esti mai "smecher" si postezi informatii. Asta ma face sa nu-ti mai raspund la mails si nici pe forum.

Daca tu consideri ca link-urile tale sunt super bune, eu nu le recomand. Ce e asa de aiurea? Nu am voie sa spun asta? Vrei sa-ti explic de ce sunt junk? 95% din link-urile de pe forum sunt junk, iar tu ai mare parte de aici sau ale tale (vorbesc strict de blog-urile acelea ok si related si nu de site-urile de anunturi, comentarii, directoare, care nu ofera nimic deosebit). Ai strans cateva site-uri de pe forum (unele free, altele nu) si ai facut un pachet. Nu-l consider ok nici pentru 20 euro, e parerea mea.

Consideram ok felul tau de a colabora, am specificat asta. Dar mi-am schimbat parerea astazi, dupa postul tau.

Acum, asa arata site-ul 1:

Asa arata site-ul 2:

Ambele site-uri au beneficiat de JUMATATE din serviciile oferite de tine la 90 euro (45+45). Daca tu crezi ca acest serviciu este ok, atunci inseamna ca nu intelegem la fel ce inseamna seo.

Nu eu sunt vinovat pentru numarul de clienti pe care ii ai, daca iti doreai clienti iti schimbai pachetul si ma convingeai pe mine sa cumpar 50 de pachete.

Dar tu explici ca ai super links, care stii ca sunt naspa, dar na...

Citat Postat în original de I.Alex Vezi Post

P.S. Pot sa iti scot eu linkurile fara costuri suplimentare
    Nu este asta o oferta buna? Da-mi 90 euro, ca-ti scot/sterg eu ce ai platit fara costuri ulterior!

Asta urasc eu cel mai mult la ofertele de pe forum, toate sunt "oferte", dar nu in sensul de "deal bun", cat in sensul "asta ofer eu". Iar cand cineva e nemultumit (se simte pacalit, inselat, prostit...), i se explica ca a inteles gresit termenul de "oferta". Aici se vinde junk, scump, prosteala... dar sunt "oferte", nu "la oferta"!
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th October 2015 la 16:38.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii profesionale de Content Writing.
    De George Ginghina în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th July 2012, 21:38
  2. Servicii profesionale de inscriere in directoare
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th May 2012, 14:33
  3. De ce as oferi/vinde servicii profesionale de SEO si web marketing?
    De emm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th February 2012, 17:24
  4. Servicii profesionale de Linkbuilding !!
    De diet.popu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 126
    Ultimul Post: 8th December 2011, 12:32
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 28th March 2009, 10:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii