Inca colaborare reusita. merci
Inca colaborare reusita. merci
A 2-a colaborare perfecta! Merci.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Multumesc @midanius si @pushtius1 pentru colaborarile voastre.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Imi poti face un design/grafica pentru cutia unui produs electronic?
De treaba Dragos, am colaborat foarte bine nota 10 + mi-a facut logo si favicon pentru Stiri Mondene
logo? eu il vad un font cu culori. Nu vreau sa imi bag nasul dar se putea ceva mai bine. cheers
nici eu nu vreau sa imi bag nasul20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:
- cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
- doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces.
Nota: Daca aveti dovezi ca produsul/serviciul oferit/cerut, are orice fel de conotatie ilegala, sau reprezinta o inselatorie, chiar incurajam sa postati acest lucru. Insa repetam, DOAR cu dovezi.
Cei care incalca aceasta regula vor fi penalizati cu o infractiune valorand 5 puncte (valabila 60 zile).
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)