Vand pagina FB pentru "dating" sau VideoChat, pret 35 de euro FIX! Paypal.
fani.png
dating.png
Vand pagina FB pentru "dating" sau VideoChat, pret 35 de euro FIX! Paypal.
fani.png
dating.png
Vândut! Revin daca mai gasesc in portofoliu si alte pagini de care ma pot dispensa.
Revin cu o pagina de fan vedeta din Romania. 8 K fani, 40 de euro FIX!
vedete.png
Untiteeeeled.png
7.600 fani! 35 euro!
buna.png
Pentru ca m-au intrebat multi despre impact, iata ultimile 2 postari! Intre timp pagina a depasit 8 k!
impact.png
Revin cu vanzarea paginii Buna dimineata, care nu s-a vandut pentru ca cel ce o voia a spus ca i se pare ca cei care comenteaza au conturi .. fake! Intre timp pagina a trecut de la 7 k la 9k + fani si urca stabil! Am nevoie de bani dupa operatie,a sa ca o vand la 100 euro!
bd.png
buna 2.png
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pagina Buna Dimineata a ajuns la 10.100 fani, ultima strigare la 100 de euro, daca nu ne revedem al 20K si pret dublu!Reamintesc ca pagina nu se intretine greu, publicul este este receptiv, creste constant, etc.
Am o pagina de fan persoana publica, 50 euro oferta de Craciun.
![]()
Revin cu oferta, deci pagina fan vedeta 10k+, adaug si alta pagina GRATIS de 5k+
Buna dimineața a ajuns deja la 12.900 si creste vertiginos , doritorii pot lasa oferte aici sau pe PM! Miss Moldova cadou!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Salut! Imi poti explica si mie logica ta?
23 septembrie: Vand pagina "Buna dimineata" 7.600 de fani = 35 euro
4 noiembrie: Vand pagina "Buna dimineata" 9k fani = 100 euro
Stiu ca nu e prost cel care cere, dar pana mea parca prea toata lumea ne ia de prosti pe astia ce mai cumpara cate ceva de pe forumul asta.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)