Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Caut de muncă

Afișare hibrid

AlexGheorghitan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    34
    Posturi
    136
    Putere Rep
    29

Implicit Caut de muncă

Pentru că s-au ivit niște cheltuieli destul de mari, neprevăzute - bineînțeles, m-am hotărât să lucrez pe internet pentru voi.

Ce știu să fac:
    - scriu articole (pot să scriu și 10-15 articole pe zi) de calitate și la prețuri, zic eu, destul de ok;
    - înscriu siteuri în directoare web - 100-200-300-400-500 de directoare;
    - las comentarii pe bloguri dofollow (proporție de aprobare 9 din 10);
    - traduc articole - din engleză în special, dar și franceză în caz că nu sunt termeni tehnici;
    - și alte servicii.

Dacă aveți ceva de muncă, dați-mi un semn prin PM cu detalii despre job și discutăm acolo.

O seară frumoasă!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    34
    Posturi
    136
    Putere Rep
    29

Implicit

Colaborez cu Vezi Profil: raxiro - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM, Vezi Profil: eterna - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM și pitro momentan. Dar încă am timp liber și sunt deschis la noi proiecte.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Salut

Legat de punctele 2 si 3, faci treaba asta si pe .com? Am 1 site in engleza de promovat
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    34
    Posturi
    136
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Salut

Legat de punctele 2 si 3, faci treaba asta si pe .com? Am 1 site in engleza de promovat
    Da. Dă-mi mai multe detalii prin PM și vorbim acolo

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    34
    Posturi
    136
    Putere Rep
    29

Implicit

Am început să lucrez și cu Vezi Profil: valentino - SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM
    Încă valabil

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Confirm, si dupa 2 zile sunt chiar multumit de seriozitatea lui Alex. Nu pot fi decat increzator ca vor aparea si rezultatele.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Confirm, si dupa 2 zile sunt chiar multumit de seriozitatea lui Alex. Nu pot fi decat increzator ca vor aparea si rezultatele.
    Asta spuneam acum 2 luni si ceva. Am facut atunci plata in avans si dupa 2 zile eram multumit. Declar acum, la 2 luni distanta si dupa mult prea multe amanari, ca nu recomand absolut deloc colaborarea cu Alex:
    > am facut plata in avans, a lucrat 3 zile apoi s`a ivit ziua lui, am inteles si am amanat deadline`ul
    > a plecat o zi la mare, deh, ce sa fac, am inteles si am amanat deadline`ul
    > l`am cautat pe ym ca nu mai dadea nici un semn, mi`a spus ca nu raspunde pe ym, sa il caut aici; am trimis mesaje, dar cine sa imi raspunda? Nimeni, desi pe profilul sau aparea ultima activitate recenta
    > vorbim luni pe Facebook, imi spune ca ma cauta marti. Astept pana azi, intreb iar. Ce sa vezi, activ si online, imi raspunde o prietena a lui, el cica nu era la PC
    > ultimul deadline a fost pe 5 octombrie, au trecut 12 zile si chiar nu mai am rabdare
    > am pierdut timp si bani

Numarul de telefon nu`l mai gasesc sa te sun, nu stiu cum te aveam salvat, dar chiar nu mai am chef sa il caut. Acum, in caz ca exista totusi ceva bun simt as dori fie suma datorata returnata (nu este foarte mare, insa gesturile astea cantaresc enorm).

Multumesc si sper sa iti faci timp sa raspunzi macar aici. Asadar, nu recomand absolut deloc serviciile colegului Alex Gheorghitan

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    34
    Posturi
    136
    Putere Rep
    29

Implicit

@Valentino: sunt multe lucruri neadevărate sau parțial adevărate în ce ai spus tu, dar ai și omis alte chestii. Da, am amânat și am tot amânat de câteva ori, iar de la începutul lunii octombrie nu am avut niciun fel de activitate în online (pe seopedia intram din greșeală). Am intrat în anul 3 și am fost foarte ocupat până acum și o să mai fiu o perioadă. Ca dovadă că nu am activat, vorbește cu userul „eterna” care mi-a trimis mail să îi trimit contul pe care să îmi facă plata pe niște servicii - am primit mailul, dar nu am avut timp să răspund. Nu e o sumă mare, dar e mai mare decât cei 50 de lei pe care îi ai de recuperat de la mine.

Într-o zi (am dovadă pm-urile) am vorbit și am rămas să îți returnez o parte din bani înapoi - partea cealaltă de bani a fost oprită pentru serviciile pe care le-am dus la bun sfârșit. Însă după trei zile de așteptat după ibanul tău, te-ai răzgândit.

Am lucrat cu câțiva useri de pe seopedia și pot să îți spun cu cine și să îi întrebi - lucrez de 5-6 luni cu todosin pentru câte 2 articole pe zi și nu am întârziat niciodată etc. La tine am amânat și din cauza motivelor anunțate de tine (apropo: am fost la mare o săptămână, nu o zi - deci o săptămână am fost ocupat; știi bine că mi s-a ars laptopul și am stat încă 2 săptămâni până să îmi iau altul), dar și din cauza modalității tale de a vorbi. Nu vreau să spun mai multe.

Te rog, trimite-mi odată ibanul ăla, pentru că vreau să îți dau banii înapoi și să rezolv totul.

Mulțumesc și o seară frumoasă.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Prietene, te rog frumos sa nu`mi spui ca nu ai avut timp pentru ca daca nu vedeam activitatea ta pe Facebook nu era nici o problema, te credeam.

Dar 2 minute sa`mi raspunzi la un PM nu ai gasit, asta e problema, iar cand cu IBAN`ul a ramas sa termini treaba pe 5. Pana azi tu nu ai zis nimic daca mai faci sau nu, desi te`am cautat. Ti`am trimis mesaj pe 10 octombrie si ultima ta activitate aici era pe 12 octombrie. Si totusi nici un raspuns. Modalitatea mea de a vorbi? Nu retin sa te fi jignit sau sa fi vorbit urat, daca ai ceva poti pune mesaj, print screen, nu ma deranjeaza. Chestia e ca doar cu tine am avut problema asta. Cu altii nu. Iar faptul ca ai fost la mare si nu ai terminat la timp serviciul nu e o scuza din moment ce ti`ai asumat un termen limita. Am pierdut timp, am pierdut bani, nu stiu cum ai colaborat cu alte persoane, eu stiu cum a mers cu noi si stiu ca am fost mai mult decat intelegator cu un serviciu pe care initial trebuia sa il termini pe data de 10 august.

M`am uitat acum pe cateva linkuri, vreo 10 sa fie, din cele 40 care mi le`ai trimis. Doar in 2 locuri era comentariul cu siteul meu postat. Ca idee. O sa le numar pe toate, poate trec de 20.
    Restul sunt detalii, am incercat sa duc la capat colaborarea iar tu nu ai avut nici bunul simt sa imi raspunzi. Nu mai are rost sa pierd timpul, a trecut destul.

Asta este, se mai intampla, probabil greseala e undeva la mijloc. Succes in continuare.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@Alex cu toate scuzele astea stupide ai profilul unui tepar
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut de munca
    De relansat în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 99
    Ultimul Post: 3rd April 2019, 13:58
  2. Caut de munca(lucrez ieftin)
    De Ionut Cosmin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th June 2012, 12:17
  3. Caut loc de munca
    De dumars în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8