Asta spuneam acum 2 luni si ceva. Am facut atunci plata in avans si dupa 2 zile eram multumit. Declar acum, la 2 luni distanta si dupa mult prea multe amanari, ca nu recomand absolut deloc colaborarea cu Alex:
> am facut plata in avans, a lucrat 3 zile apoi s`a ivit ziua lui, am inteles si am amanat deadline`ul
> a plecat o zi la mare, deh, ce sa fac, am inteles si am amanat deadline`ul
> l`am cautat pe ym ca nu mai dadea nici un semn, mi`a spus ca nu raspunde pe ym, sa il caut aici; am trimis mesaje, dar cine sa imi raspunda? Nimeni, desi pe profilul sau aparea ultima activitate recenta
> vorbim luni pe Facebook, imi spune ca ma cauta marti. Astept pana azi, intreb iar. Ce sa vezi, activ si online, imi raspunde o prietena a lui, el cica nu era la PC
> ultimul deadline a fost pe 5 octombrie, au trecut 12 zile si chiar nu mai am rabdare
> am pierdut timp si bani
Numarul de telefon nu`l mai gasesc sa te sun, nu stiu cum te aveam salvat, dar chiar nu mai am chef sa il caut. Acum, in caz ca exista totusi ceva bun simt as dori fie suma datorata returnata (nu este foarte mare, insa gesturile astea cantaresc enorm).
Multumesc si sper sa iti faci timp sa raspunzi macar aici. Asadar, nu recomand absolut deloc serviciile colegului Alex Gheorghitan

Răspunde cu citat