Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Oferta Realizare Site-uri

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit Oferta Realizare Site-uri

Buna ziua tuturor, impreuna cu un prieten doresc sa realizez pentru voi diferite site-uri ce sunt realizate de la 0.
    Lucrarilele realizate de catre prietenul meu sunt urmatoarele : medallionair.ro
    • deliparty.ro
    • magazin.deliparty.ro
    • transport-marfa-urgent.ro
    • inchirieri-autoutilitare.ro
    • hidroizolam.ro
    • progazpd.ro
    • emurano.ro
    • slimconcept.ro
    • ventomoto.ro
    • swisoelectric.ro
    • copaci.ro
    • e-down.eu
    • edown.eu
    • ydetector.eu
    • eglobal.info
    • web-romania.ro

Toate cele de mai sus nu sunt realizate de mine, eu sunt doar un mic ucenic(al sau), proabil ca multi dintre voi veti veni cu o replica de genu' " de ce nu posteaza el in locul tau".
    Motivele sunt urmatoarele : *colaboratorul meu este genul de persoana ce este atrasa de participare pe forum-uri(cel mai probabil), este genul mai bine face decat sa vorbeasca.
    *Un alt motiv ar fi ca acest colaborator al meu nu are timp sa participe pe forum-uri mereu e prins cu ceva.

Ultimele sale lucrari au reprezentat diferite roboti ce au : importat jocuri de pe alte site-uri, stiri de pe alte site-uri, programe, soft-uri si mai nou a creat un robot ce permite extragerea a tot felul de liste.
    Spre exemplu a creat un robot ce afiseaza toate blog-urile ce se regasesc intr-o lista, urmand ca fiecare blog sa fie grupat in functie de pagerank-ul tau.

Preturile nu sunt deloc mici, oferte e genul 50 euro,20 de euro nu isi au rostul...

Va rog frumos fara critici inutile, daca aveti raspunsuri ce nu au rol de "critica prea constructiva", mai bine tineti pentru voi, nu caut conflicte inutile.
    Orice intrebare care isi are rostul va primi un raspuns binemeritat.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu nu critic, ci iti dau cateva sfaturi. Afiseaza un portofoliu cu div-uri macar.. Pe majoritatea vad ca ai tabele peste tabele.. Inteleg ca stii sa folosesti Dreamweaver, dar treci la HTML5, ca tabelele sunt invechite. In afara de asta, care ar fi pretul? Daca 20, 50 de euro nu isi au rostul?
    "Preturile nu sunt deloc mici". Ce intelegi prin mici? Sau.. ce intelegi prin mari?

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de impelo Vezi Post
    Eu nu critic, ci iti dau cateva sfaturi. Afiseaza un portofoliu cu div-uri macar.. Pe majoritatea vad ca ai tabele peste tabele.. Inteleg ca stii sa folosesti Dreamweaver, dar treci la HTML5, ca tabelele sunt invechite. In afara de asta, care ar fi pretul? Daca 20, 50 de euro nu isi au rostul?
    "Preturile nu sunt deloc mici". Ce intelegi prin mici? Sau.. ce intelegi prin mari?
    Unele site-uri a fost create de colaboratorul meu cu cativa ani in urma, au vandute, deci nu a stat nimeni sa le actualizeze la html 5.
    Site- urile :
    • e-down.eu
    • edown.eu
    • ydetector.eu
    • eglobal.info
    • web-romania.ro

Sunt cele ce au fost create mai recent si arata mai bine, restul sunt mai vechi...

Spre exemplu, un robot ce ofera o baza de jocuri de cateva mii, nu costa sub 150-200 de euro, asta ar fi un exemplu de pret ce nu este nimic.
    Sunt constient cu sunt script uri comerciale care ofera aceste facilitati la 20$.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data īnscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut,

eglobal.info nu arata nimic, cica e for sale.

Legat de siteuri:
    - panou de administrare pentru ele exista?
    - ce inseamna ca 50 de euro nu isi are rostul? 70 e in regula? presupun ca un developer poate sa spuna 'pentru un site asa pretul meu este X'

De obicei cand cumpar un script de la cineva imi spune 'te costa atat' nu vin eu si ii spun 'iti dau 10 euro'. Doar zic. Sunt interesat atata timp cat detaliile sunt mai clare, ca asa mai colaborez pe forum cu cineva care ofera servicii de calitate superioara.

Multumesc
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de valentino Vezi Post
    Salut,

eglobal.info nu arata nimic, cica e for sale.

Legat de siteuri:
    - panou de administrare pentru ele exista?
    - ce inseamna ca 50 de euro nu isi are rostul? 70 e in regula? presupun ca un developer poate sa spuna 'pentru un site asa pretul meu este X'

De obicei cand cumpar un script de la cineva imi spune 'te costa atat' nu vin eu si ii spun 'iti dau 10 euro'. Doar zic. Sunt interesat atata timp cat detaliile sunt mai clare, ca asa mai colaborez pe forum cu cineva care ofera servicii de calitate superioara.

Multumesc
    Prin faptul ca 50 de euro nu isi are rostul vreau sa spun ca preturile in general depasesc aceasta suma(asta in caz ca vrei robotelul de importat,un script de importat jocuri unic, costa 200 de euro.).
    Panou de control nu exista in mod standard, pentru ca script -urile au fost create de un programator, cu putina progamare, putin mysql el rezolva tot.
    Bineinteles ca la cerere se poate realiza si un panou de control.
    Ofera-mi toate informatiile , iar eu iti spun cat mai exact pretul cereri tale.
    P.s sunt convins ca vei ajunge mai ieftin daca vei alege un cms.
    Script-urile ce le oferi vor fi unice, deci pretul va fi pe masura.
    Ultima modificare făcută de Pīrvan Marian; 12th June 2012 la 18:14.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Codul sursa e scris cu picioarele, la codul php din spate nu ma astept la altceva mai bun. Majoritatea folosesc tehnici invechite, tabele, inline styling... Exista multi programatori juniori care stiu sa faca lucrurile alea de 5x mai bine, probabil la acelasi pret.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de Cristi G Vezi Post
    Codul sursa e scris cu picioarele, la codul php din spate nu ma astept la altceva mai bun. Majoritatea folosesc tehnici invechite, tabele, inline styling... Exista multi programatori juniori care stiu sa faca lucrurile alea de 5x mai bine, probabil la acelasi pret.
    Eu cred ca nu sti ce vorbesti, motiv pentru care te invit sa faci tu acelasi lucru, sa faci ultimele site-uri.
    Cand o sa ai un site facut de la 0, ai toate drepturile sa iti dai cu parerea, nu de alta dar nu te vad ca fiind ca fiind un programator.
    Si doar te-am rugat frumos sa te abti...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

E un forum, nu ma abtin. Daca erai profesionist, taceai si ascultai la sfaturile celor de pe forum. Dar cum nu esti, te-ai gandit tu ca e mai bine sa te legi personal de mine si de siteurile mele. Majoritatea siteurilor de acolo le fac si cu ochii inchisi in wordpress.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat īn original de Cristi G Vezi Post
    E un forum, nu ma abtin. Daca erai profesionist, taceai si ascultai la sfaturile celor de pe forum. Dar cum nu esti, te-ai gandit tu ca e mai bine sa te legi personal de mine si de siteurile mele. Majoritatea siteurilor de acolo le fac si cu ochii inchisi in wordpress.
    Daca nu te abti inseamna ca nu ai bun simt, doar te-am rugat frumos.
    Nustiu de ce vorbesti daca tu mai si precizezi ca le faci in wordpress din moment ce site-urile is facute de la 0, e ca si cum... te lauzi ca o casa e facuta de tine insa tu doar ai vopsita.
    Esti genul de persoana care "care vorbeste fara sa cunoasca", motiv pentru care nu te vad indreptatit sa vorbesti despre ceva ce nu practici.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data īnscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    • deliparty.ro
    • magazin.deliparty.ro
    • transport-marfa-urgent.ro
    • inchirieri-autoutilitare.ro
    • hidroizolam.ro
    • progazpd.ro
    • emurano.ro
    • slimconcept.ro
    • ventomoto.ro
    • swisoelectric.ro
    • copaci.ro
    • e-down.eu
    • edown.eu
    • ydetector.eu
    • eglobal.info
    • web-romania.ro
    Asta e portofoliul vostru actual sau a ramas neactualizat din 2000?
    Scuze pentru offtopic dar mi se pare obraznic din partea ta sa te tii atat de tare in gura in imprejurarile astea. Si cel mai amuzant e ca o faci chiar pe seopedia, daca o faceai pe vreun forum de mamici te mai intelegeam...

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Motivele sunt urmatoarele : *colaboratorul meu este genul de persoana ce este atrasa de participare pe forum-uri(cel mai probabil), este genul mai bine face decat sa vorbeasca.

*Un alt motiv ar fi ca acest colaborator al meu nu are timp sa participe pe forum-uri mereu e prins cu ceva.

Preturile nu sunt deloc mici, oferte e genul 50 euro,20 de euro nu isi au rostul...
    Bune, bune astea
    Ultima modificare făcută de RedHat; 12th June 2012 la 20:34.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut firma realizare site dating
    De lixor īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th November 2011, 23:47
  2. Caut firma pentru realizare site de comert electronic - Brasov
    De ciprian2006 īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st July 2011, 11:37
  3. cerere oferta - realizare website
    De toni īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2