Oferta Realizare Site-uri
Buna ziua tuturor, impreuna cu un prieten doresc sa realizez pentru voi diferite site-uri ce sunt realizate de la 0.
Lucrarilele realizate de catre prietenul meu sunt urmatoarele : medallionair.ro
- deliparty.ro
- magazin.deliparty.ro
- transport-marfa-urgent.ro
- inchirieri-autoutilitare.ro
- hidroizolam.ro
- progazpd.ro
- emurano.ro
- slimconcept.ro
- ventomoto.ro
- swisoelectric.ro
- copaci.ro
- e-down.eu
- edown.eu
- ydetector.eu
- eglobal.info
- web-romania.ro
Toate cele de mai sus nu sunt realizate de mine, eu sunt doar un mic ucenic(al sau), proabil ca multi dintre voi veti veni cu o replica de genu' " de ce nu posteaza el in locul tau".
Motivele sunt urmatoarele : *colaboratorul meu este genul de persoana ce este atrasa de participare pe forum-uri(cel mai probabil), este genul mai bine face decat sa vorbeasca.
*Un alt motiv ar fi ca acest colaborator al meu nu are timp sa participe pe forum-uri mereu e prins cu ceva.
Ultimele sale lucrari au reprezentat diferite roboti ce au : importat jocuri de pe alte site-uri, stiri de pe alte site-uri, programe, soft-uri si mai nou a creat un robot ce permite extragerea a tot felul de liste.
Spre exemplu a creat un robot ce afiseaza toate blog-urile ce se regasesc intr-o lista, urmand ca fiecare blog sa fie grupat in functie de pagerank-ul tau.
Preturile nu sunt deloc mici, oferte e genul 50 euro,20 de euro nu isi au rostul...
Va rog frumos fara critici inutile, daca aveti raspunsuri ce nu au rol de "critica prea constructiva", mai bine tineti pentru voi, nu caut conflicte inutile.
Orice intrebare care isi are rostul va primi un raspuns binemeritat.
Vreau mai mult, mai mult si atat.