Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Oferta Realizare Site-uri

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat īn original de RedHat Vezi Post
    Asta e portofoliul vostru actual sau a ramas neactualizat din 2000?
    Acestea sunt site-urile care sunt sub aripa noastra.

ydetector.eu
    eglobal.info - e picat am uitat sa verific
    web-romania.ro
    Diferenta fiind faptul ca : e-down.eu
    edown.eu, web-romania.ro isi adauga singur informatile, nu sta nimeni sa le adauge, se adauga automat.

Restul site-urilor nu mai sunt sub aripa noastra au fost create de noi si doar asa au ramas.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Pirvan Marian, ca tu le faci de la 0 in o luna jumatate nu inseamna ca daca altul le face in wordpress, mai bune si mai ok in 3 zile, ele sunt mai proaste.

Un site il faci de la 0 doar atunci cand nu ai cum sa-l faci cu un CMS existent. Am un exemplu in semnatura, ala e site complex, nu ce ai tu pe-acolo. Asta ca sa nu mai comentezi aiurea.

P.S. Fisier CSS scris de experti in domeniu: http://web-romania.ro/config/css_web.css

Dupa ce am vazut asta si sursa web, pot garanta ca oricine de pe nisa asta care a codat in viata lui mai mult de 2 templateuri din psd in html/css(codate pe bune, nu vrajeala ieftina), scrie cod mai ok si estetic decat ce ai tu acolo.

Tu vinzi castraveti gradinarului, uiti ca pe-aici mai toti au siteuri, chiar daca e forum de SEO, mai sunt si programatori pe-aici. Siteurile alea sunt vrajeala curata, oricine are habar de PHP sau wordpress le face cu ochii inchisi. Plus, design-ul e cam de acum vreo 5-10 ani, codul sursa de acum 10 ani probabil iar .css-ul e scris cu picioarele(ca un compliment).

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat īn original de Cristi G Vezi Post
    Pirvan Marian, ca tu le faci de la 0 in o luna jumatate nu inseamna ca daca altul le face in wordpress, mai bune si mai ok in 3 zile, ele sunt mai proaste.

Un site il faci de la 0 doar atunci cand nu ai cum sa-l faci cu un CMS existent. Am un exemplu in semnatura, ala e site complex, nu ce ai tu pe-acolo. Asta ca sa nu mai comentezi aiurea.

P.S. Fisier CSS scris de experti in domeniu: http://web-romania.ro/config/css_web.css

Dupa ce am vazut asta si sursa web, pot garanta ca oricine de pe nisa asta care a codat in viata lui mai mult de 2 templateuri din psd in html/css(codate pe bune, nu vrajeala ieftina), scrie cod mai ok si estetic decat ce ai tu acolo.

Tu vinzi castraveti gradinarului, uiti ca pe-aici mai toti au siteuri, chiar daca e forum de SEO, mai sunt si programatori pe-aici. Siteurile alea sunt vrajeala curata, oricine are habar de PHP sau wordpress le face cu ochii inchisi. Plus, design-ul e cam de acum vreo 5-10 ani, codul sursa de acum 10 ani probabil iar .css-ul e scris cu picioarele(ca un compliment).
    De comentat comentezi tu si nu o sa inteleg de ce te bagi in seama sincer(suferi de atentie presupun), daca tu iti spui parere in aceasta sectiune(parerea cam prea critica)
    Eu nu vad ca fiind un sfat insultand dupa cum crezi tu ca e bine.
    Daca tu comentezi aici, care e rost mai are sectiunea ce e dedicata review-urilor?
    Te rog frumos respecta sectiuniile intre ele.
    Rog un admin sa inchida topicul, eu cer ceva si alte persoane ofera altceva.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

E un forum, obisnuieste-te cu asta. Daca nu vrei sa primesti critici pe ceva prost, posteaza pe un forum de mamici, cum spunea cineva mai sus. Aici cam toti traim din web si nu stiu daca gasesti pe cineva sa prostesti pe-aici.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut firma realizare site dating
    De lixor īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th November 2011, 00:47
  2. Caut firma pentru realizare site de comert electronic - Brasov
    De ciprian2006 īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st July 2011, 12:37
  3. cerere oferta - realizare website
    De toni īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2