Eu astept programare pentru noiembrie.
Anunta-ma si pe mine te rog cand vei mai avea locuri libere.
@Razvan Badu: Trimite-mi pe PM, te rog, o adresa de email pe care sa te anunt cand dispund e locuri libere, cel mai probabil in luna noiembrie.
Pe langa adresa de email, trimite-mi informatii despre site-ul vizat, deoarece nu ma ocup de promovarea oricarei nise.
Multumesc pe aceasta cale si lui adrianciocalau, pentru aprecierile lui!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
UPDATE la toata oferta - comenzile venite incepand de astazi, 17.09.2012, se vor desfasura in felul urmator:
Pachetul de servicii SEO Premium include promovarea a 3 sau 4 expresii de cuvinte cheie (toate pentru index), in felul urmator :
1. 100 comentarii pe bloguri cu dofollow sau nofollow (aprox 40 dofollow - 60 nofollow)
2. 4 articole pe site-uri clasa A
3. 13 articole pe site-uri clasa B
4. 12 anunturi unice cu link si ancora incluse in continut (site-uri si IP-uri diferite)
Am ales sa ma ocup numai de prima pagina a site-ului datorita faptului ca Google si-ar putea da seama in viitorul apropiat ca articolele cu mai multe link-uri catre acelasi site sunt special concepute pentru manipularea rezultatelor si s-ar putea sa nu mai ia in considerare aceste link-uri. Un bloger, de exemplu, in dorinta de a scrie informatii utile pentru cititorii sai, nu va adauga in articol 2-3 link-uri catre acelasi site, ci 2-3 link-uri diferite. Pe acest principiu sunt realizate articolele ce se vor adauga pe site-urile clasa B. Astfel, link-urile din articole vor parea mult mai naturale si vor creste in acelasi timp si relevanta celor din site-urile de clasa A.
Mentiuni :
- acest serviciu seo se va desfasura pe parcursul unei luni calendaristice - in cazul site-urilor mai noi, adaugarea articolelor se va face intr-un ritm mai lent;
- cele 13 articole de pe site-uri clasa B (galbene), vor avea link si catre articolul adaugat pe site-ul clasa A (albastre), pentru a creste valoarea link-urilor;
- Articolele vor fi adaugate pe site-uri din reteaua proprie, pe directoare de articole si pe alte site-uri la care avem acces, pe cat posibil cat mai apropiate de nisa urmarita.
- Articolele vor fi realizate in mai multe stiluri: vor exista articole informative, bine documentate, articole tip stire, articole tip interviu sau articole subiective, in genul celor de pe bloguri.
- Distributia link-urilor in articole se observa mai bine in poza;
- Link-urile din articolele de pe site-urile de clasa B nu vor avea niciodata aceeasi ancora existenta in articolul de pe site-ul de clasa A catre care linkeaza, pentru a nu da de banuit.
- Se ofera raport complet, putandu-se verifica/urmari chiar din prima zi evolutia acestuia;
- strategia de "atac" o stabilim impreuna, asta dupa derularea istoricului site-ului, istoric aflat dintr-un mic chestionar completat de voi. In functie de aceasta, stabilim si proportia de ancore urmarite raportata la ancorele de genul "aici", "click aici" etc..
- Optional, se ofera factura doritorilor (fara TVA).
Pret pentru acest serviciu SEO : 130 euro nenegociabil platibil in felul urmator :
- cei care doresc factura si cei care au mai putin de 4 buline verzi la reputatie vor trebui sa faca plata integral la inceputul prestarii acestui serviciu;
- cei care nu doresc factura si/sau cei care au mai mult de 4 buline verzi vor plati 50% la jumatatea serviciului si 50% la jumatatea serviciului.
Cativa dintre colegii nostri au apelat la serviciile mele (vedeti paginile anterioare), printre care Felix, care m-a recomandat si aici, raxiro, caruia i-am lucrat si inca ii mai lucrez la 6 site-uri, adrianciocalau, caruia i-am lucrat la 9 site-uri si inca cativa care au ales sa-si pastreze anonimatul datorita .. concurentei
Si datorita faptului ca am fost contactat pentru serviciul meu de optimizare seo si de catre membrii non seopedia, acestia ma pot contacta cu incredere folosind formularul de contact de pe seoads.org.
Detalii numai pe PM. Doresc pastrarea unui topic curat, numai cu update-uri si review-uri.
Am incheiat o colaborare de succes cu Antonio. Ii multumesc pe aceasta cale ca a reusit sa imi mentina un site destul de slab in prima pagina la un cuvant cheie destul de cautat.
Eforturile care le-a dus cu acest site s-au simtit destul de bine. Am urmarit cu mare atentie tot ce a facut pentru site oferindu-mi sansa sa vizualizez tot ce face zi de zi. Seriozitate cu care mi-a raspuns la multe intrebari care nu tineau de serviciu ci de site m-au facut sa simt ca pe langa asta el ofera si o mini consultanta la ce va trebui sa fac pe viitor.
Calitatea articolelor care mi le-a oferit au dat un raspuns pozitiv in SERP si recomand cu caldura acest serviciu ! Voi mai comanda si pe viitor cand o sa mai aiba timp pentru noi proiecte.
Ex user ccnetwork
am recomandat si voi recomanda in continuare serviciile lui Antonio, tuturor care vor dorii sa aibe parte de serviciul sau.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
@Cucu si Zettu - va multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
Ma bucur nespus cand vad ca munca mea este apreciata. Voi incerca in continuare sa multumesc actualii si viitorii mei clienti.
@ AntonioTony- faci treaba foarte buna, recomand!- vreau sa te recomand, dar apoi nu mai ai timp pentru job-urile pe care ti le ofer![]()
Multumesc frumos pentru apreciere. Te voi ajuta si pe viitor cu cea mai mare placere!
Ii multumesc frumos si lui Radu.R pentru mentionarea mea in acest post.
PS: Comenzile s-au intins deja pana in 2013, asadar, noii doritori vor putea fi programati doar dupa jumatatea lunii februarie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)