A ajuns pe locul fruntas de pe pozitia 16.
Te voi ruga sa renunti la offtopic. Exista PM.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Cateva din rezultatele pe care le-am atins pana acum:
- pe raxiro l-am adus cu indexul dupa 3 cautari diferite pe pozitiile 2,3 si 4. (numar cautari exacte/luna: 110, 2400 si 3600). Asta dupa prima luna. Munca continua la acest pachet si am inceput munca pentru al doilea site.
- pe felix l-am adus cu indexul pe pozitia 1, iar cu o pagina secundara pe pozitia 3 (numar cautari exacte/ luna: 110.000 pentru ambele cuvinte cheie). Munca continua cu inca 2 pachete diferite.
- acum ma zbat pe nisa "slabire", pachetul fiind abia trecut de jumatate si site-ul a atins deja cu indexul pozitiile 2,3 si 11 (numar cautari exacte/luna: 1900, 6600 si 6600)
Momentan nu mai iau comenzi, volumul de lucru in momentul de fata fiind destul de mare - 7 pachete simultan.
Voi anunta cand e "verde" la comenzi.
Din data de 15 august dau din nou drumul la comenzi, pana atunci termin munca la cele 15 site-uri la care muncesc in prezent.
Pana in prezent am ramas cu cativa clienti fideli, la care le lucrez luna de luna, asadar, nu voi putea lua multe comenzi.
Detalii aici sau pe PM.
Am colaborat, user serios, il recomand cu placere! S-a oferit un raport live in care puteam verifica oricand noile linkuri aduse catre website-ul promovat. Acesta a urcat foarte mult pentru pozitiile dorite.
+1
Ultima modificare făcută de Clax; 21st August 2012 la 03:10.
Iti multumesc Clax pentru aprecierile tale. Ma bucura sa vad ca sunt multumiti clientii de prestatia mea.
In urma postului acesta, in care Felix m-a recomandat, am primit o multime de mesaje pentru optimizarea site-urilor de jocuri.
Doresc sa anunt ca, in afara de un client la care incepusem deja munca pentru jocuri, nu ma voi mai ocupa de promovarea altor site-uri de jocuri, oferindu-i ulterior exclusivitate lui Felix.
Update: pe la inceputul lunii octombrie voi mai avea timp sa iau 2-3 comenzi.
Update la update. Toate locurile din octombrie s-au ocupat.
Voi avea timp pentru alte comenzi numai pe la inceputul lunii noiembrie.
Da-mi pe PM o adresa de email la care sa te contactez cand ma voi mai elibera putin.
Multumesc pentru interesul acordat!
Colaborez constant cu Tony si nu pot spune decat ca este un tip serios, care livreaza exact ceea ce promite. Intelegerile cu el sunt clare de la bun inceput si respectate intocmai. Recomand serviciile sale fara ezitare si cu siguranta voi continua, la randul meu, colaborarea cu el.
viaRomania - agentie de turism
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)