Ti-am dat PM . Lista cu cele 3 persoane s-a transformat intr-o lista mai mare. Pretul revine la 10 euro.
P.S: Acum prefer transfer bancar, iar Paypal pe locul 2. Multumesc.
P.S2: Lista contine 30 de directoare-n plus (valabil pentru urmatorii).
Nu face nimic . Tre` sa fug acum, revin.
Un mic update: Lista continea 79 de directoare care la prima vedere erau bune, dar au picat 30 din ele (contineau erori ce impiedicau inscrierea). Am zis c-am adaugat inca 30 de directoare, dar totalul e de 80 acum, directoare ok. Voi mai actualiza lista si apoi revin aici pe forum, dar pana atunci, pretul este de, cum am spus, 10 euro pentru urmatorii.
Am lucrat cu Bogdan, am primit un raport complet, totul ok, recomand!
Multumesc, Bogdan. Si eu te recomand... ai facut plata inainte si esti ok .
Cum spuneam, am colaborat cu Bogdan Mihai, iar azi am terminat si cu lovelife. Cand are timp, poate confirma si el.
Despre inscriere: Lista acum contine 90 de directoare, iar voi, cum spuneam la-nceput, platiti doar pentru 69 (10 euro). Daca inscrieti mai mult de 2 site-uri (inclusiv), pretul va fi de 18 euro.
Reminder: Descrierea (cuvintele cheie/descrierea meta) v-o traduc eu din romana in spaniola (nu platiti nimic in plus).
Model (copy/paste)
Titlu: (maxim 80 de caractere)
Url: http://
Descriere: (minim 50 de cuvinte si maxim 300)
Descriere META: (50 de cuvinte, maxim)
Cuvinte cheie:
Categorie + subcategorie:
Logo:
Twitter/facebook/youtube:
Directoare pe zi:
Tocmai am primit de la Bogdan raportul complet inscrierii unui site in directoarele spaniole, o persoana foarte serioasa, recomand, puteti apela cu toata incredera
Multumesc din suflet, Valentin. Acelasi lucru il pot spune si eu despre tine, esti o persoana serioasa si oricand te recomand .
Site-urile in romana au avut o rata cam mica de aprobare (sau vor intarzia mai mult aprobarile), si tocmai de aceea vreau sa ma revansez fata de cei care au fost seriosi, au avut incredere si au platit, dar nu prea au avut succes cu aprobarile. Va voi scrie un articol in romana (iar apoi il voi traduce in spaniola) si vi-l voi publica intr-unul din directoarele ce le am intr-o lista. Astept tema (plus 2 link-uri) prin PM de la: Lofelife (2 articole), Valentin (1 articol) si Bogdan (1 articol) [desi ultimii doi au avut mai mult succes]. Va astept .
P.S: E gratis.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)