Mi-am facut cu grija o lista bunicica de 79 de directoare (fara link reciproc) din Spania si inscriu website-urile voastre pentru 0.15 centi/director. Timpul de inscriere difera in functie de preferintele voastre (directoare pe zi). Totalul ar fi de 10.35 euro/79 (rotund: 10 euro) de directoare, dar voi platiti doar pentru 69 de directoare, 10 directoare le punem ca marja de eroare, adica in cazul in care nu sunt acceptate. Plata o prefer prin Paypal (se poate si prin transfer bancar). Intrebarile va rog sa mi le adresati prin PM.
Raport dupa inscriere (Excel): Nume director web, page rank si IP;
Directoare web:
PR0 - 6 directoare (sa nu mizati pe PR... sau cum doriti, alegerea va apartine);
PR1 - 7 directoare;
PR2 - 21 directoare;
PR3 - 22 directoare;
PR4 - 18 directoare;
PR5 - 3 directoare;
PR6 - 2 director;
PR8 - 1 director (Dmoz/World/Espana);
Asadar, voi avea nevoie de:
Titlu: Titlu website (maxim 80 de caractere)
Url: http://
Descriere: Voi mi-o scrieti in romana, eu o traduc in spaniola (minim 50 de cuvinte si maxim 300);
Descriere META: Voi mi-o scrieti in romana, eu o traduc in spaniola (maxim 50 de cuvinte);
Cuvinte cheie:
Categorie + subcategorie:
Optional - Logo (2 - 3 directoare permit urcarea logo-urilor):
Optional - Twitter/facebook/youtube (am 1 singur director ce permite acest lucru):
Directoare pe zi: ?
*Atentie: Exista cateva directoare care accepta doar site-uri in spaniola! Nu stiu care sunt acele cateva ca nu mi-am notat, dar dupa cateva inscrieri ma pot pronunta. Oricum, de aia am ales plata per director, in cazul unei respingeri din cauza ca nu este in spaniola continul website-ului vostru, returnez banii sau eventual pana zilele urmatoare o sa-mi lungesc lista si inscriu in alte directoare pentru a compensa.
Descriere:
Descriere META:
Cuvinte cheie:
Categorie + subcategorie:
Logo:
Twitter/facebook/youtube:
Directoare pe zi:
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
LE: IP-uri: Predomina Marea Britanie, SUA si Canda (mai gasim si Spania, Franta, Germania si Argentina).
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am uitat sa specific: Primii 3 platesc doar 7.5 euro . Asta ca sa va faceti o idee si sa nu aruncati cu banii.