Acuma am comandat si eu un pachet de 200. Discutia a fost foarte ok. Sper intr-o colaborare de lunga durata.
Acuma am comandat si eu un pachet de 200. Discutia a fost foarte ok. Sper intr-o colaborare de lunga durata.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Ms mult.si eu sper la fel StarNET. Astept in continuare comenzi.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Inca o comanda finalizata din partea domnului ZeTTu. Astept si cele straine ca sa pot zice ceva despre ele![]()
Ex user ccnetwork
Iti multumesc cucu. Am inceput colaborarea de aici si cu Raxiro. ar putea sa confirme el. Astept comenzi mai departe. Comenzile sunt negociabile pt membrii
Inca doua pachete de inscrieri incheiate cu succes, zettu deja a devenit un profesionist in ceea ce face.
Am incheiat colaborarea cu zettu, am fost informat in fiecare zi de statusul proiectului. Voi verifica zilele ce urmeaza email-ul sa vad cum decurg lucrurile in legatura cu aprobarea si eventualele respingeri.
In alta ordine de idei am fost multumit de comunicare, au aparut si ceva rezultate care tind sa cred ca sunt in proportie mare de la adaugarea in directoare.
Recomand si eu.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Multumesc mult si eu pt comenzi StarNet si Phoenixman . Astept in continuare comenzi noi.
Multumesc ZeTTu pentru profesionalismul cu care ai tratat comanda. Recomand tuturor!
salut, doresc si eu inscriere pentru 3 subdomenii wordpress si blogspot. Cam care e rata de aprobare a acestora?
Multumesc
Am un blog cu Amenajari Interioare
Am comandat si eu chiar azi 2 pachete full si urmeaza sa revin cu un mini review dupa ce se vor realiza complet inscrierile respective
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)