Inca un set terminat cu succes. Prompt si serios.
Inca un set terminat cu succes. Prompt si serios.
Am mai luat inca doua pachete de inscriere in directoare, credca in fiecare luna am luat cate cel putin doua pachete si sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre echipa AvsZ, recomand!
Va multumesc tuturor. Oferta este valabila in continuare.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
am mai luat si eu un pachet de directoaretotul a decurs ok , raport zilnic.
recomand ZeTTu!
Multam mult Todosin. Recomand ca un utilizator foarte serios. Astept cereri in continuare. Oferta este negociabila pentru toti membrii.
Nu stiu daca mai e cazul sa va spun ca este un user serios si de incredere. Colaborez cu el de mult timp si intotdeauna serviciile au fost prompte si in termen.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
De multa vreme nu am mai vazut un serviciu de care toti sa fie multumiti.
Cred ca seriozitatea a fost (si este) mai importanta decat pretul serviciului, decat varsta si reputatia utilizatorului.
Eu mi-am facut abonament la Zettu)
Trust, but verify.
Clar, asta ii spuneam si eu, pana acum ii singurul care a dus inscrierile pana la sfarsit, nu exista unul pe forumul asta mai serios ca Zettu, la serviciile oferite de el.De multa vreme nu am mai vazut un serviciu de care toti sa fie multumiti.
Cred ca seriozitatea a fost (si este) mai importanta decat pretul serviciului, decat varsta si reputatia utilizatorului.
Eu mi-am facut abonament la Zettu )
Va multumesc mult, si confirm si eu colaborarea excelenta cu totii aceia care au postat aici si nu numai.
@ Dan - Multumesc mult pt vorbe.
@ Phenixman - Da..stiu si iti multumesc si tie pt asta.
Pt toti ceilalti, astept in continuare comenzi, si nu uitati, pt toti membrii, totul e negociabil.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)