Am mai luat o serie de directoare de la @ZeTTu tocmai pentru ca e serios si face treaba buna
Recomand !
Am mai luat o serie de directoare de la @ZeTTu tocmai pentru ca e serios si face treaba buna
Recomand !
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
confirm colaborarea cu ALvy. Astept cereri in continuare. Pentru mai multe pachete, negociem preturile
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Am colaborat si eu cu succes pentru niste site-uri si cu siguranta mai colobarom si pentru alte proiecte . Face o treaba cu adevarat buna
Iti multumesc si tie de colaborare avram si te mai astept. Astept cereri mai departe. Am timp pentru comenzi...
Mi-a inscris si mie un site in directoare si a fost ok. O sa mai colaborez si cu alte ocazii.
iti multumesc mult si tie de colaborare seinfeld. Astept cereri in continuare, si repet iar, pt pachete mai multe negociem pretul.
Iti multumesc Andrei si te mai astept. Astept in continuare cereri, si nu uitati, pentru mai multe pachete, negociem tot, si inscrierile in straine, romanesti cat si advertorialele din semnatura
Am colaborat din nou, la fel de bine ca si prima data. Totul ca la carte, rapoarte zilnic, etc. Din nou s-au vazut si rezultateRecomand cu toata increderea!
viaRomania - agentie de turism
Confirm si eu colaborarea cu adrian , si astept in continuare oferte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)