Salutare doresc sa cumpar cupoane adowrds , ma puteti sfatuii de unde si la ce preturi . Multumesc
Salutare doresc sa cumpar cupoane adowrds , ma puteti sfatuii de unde si la ce preturi . Multumesc
Nu mai merge. Un prieten care nu a mai avut cont pe adwords și-a cumpărat aseară un voucher de pe digitalpoint cu 5$ de 100$. Cât timp au fost bani reali a mers. După ce a băgat voucherul, i-au închis contul după 2 ore.
Am un blog personal nou.
multumesc ....cand sa-mi lansez si eu site-urile se strica treaba . Numai bine
Vand eu un cupon de 200 RON, pret mic si negociabil.
Nu are de ce sa nu mearga codul, l-am primit eu prin posta si celorlalti carora le-am mai dat au mers. (din cat imi aduc aminte i-am dat unu si lui @lovelife)
D R G
sincer , acum dupa sfatul lui Bogdan , nu stiu ce sa mai cred , cand i-au inchis contul amicului tau Bogdan , au motivat decizia ?
nu,sa nu se inteleaga gresit.
Google nu baneaza aiurea conturile adwords, nu te speria asa.
Pe tot mai multe forumuri din afara,gen DP, tot mai multi indivizi(in general chinezi,indieni,etc) vand vouchere adwords generate automat prin diverse metode sau programe, doar de ei stiute. Astfel de 'vouchere' e clar ca sunt usor de depistat de google, e ca si cum ai avea o licenta de program crackuita (de ex kaspersky blocheaza mii astfel de licente zilnic,exemplele pot continua).
In concluzie: mare grija de unde cumparati astfel de licente. Nu fiti tentati de preturile mici practicate de astfel de indivizi.
Daca sunteti interesati de vouchere valide si fara riscuri de banare, mai puteti contacta.
salut,
am primit ieri un voucher Google Adwords de 200 ron.
il dau cu 20 euro.
iti fac si poza la plic, content, etc sa nu zici ca-ti dau teapa
Daca esti interesat, ma contactezi
Seara buna iti doresc.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
am luat si eu de pe DP dar a mers la perfectie, inca mai merge
Salutare , ieri am primit un cupon de le ciupanezul , inspiratia a facut ca eu sa folosesc un cont nou pe google , toate bune si frumoase aseara , aparent totul era ok , dimineata am primit pe mail: Stimate agent de publicitate AdWords,
Examinăm în mod periodic conturile din motive de siguranţă şi pentru a
verifica informaţiile de facturare. Ca urmare a acestei examinări, contul
dvs. şi toate conturile asociate acestuia au fost suspendate, iar
anunţurile dvs. nu mai sunt difuzate pe Google. Dacă sunteţi de părere că
acest cont a fost suspendat din greşeală, contactaţi-ne prin intermediul
Centrului de ajutor AdWords.
Cu stimă,
Echipa Google AdWords
@delpi eu sunt dispus să încerc, menționez că eu am mai avut conturi adwords. Aștept oferta ta pe PM, sper totuși că nu vorbim de vouchere de 100$ cu 20-30 euro.
Am un blog personal nou.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)