Cumpar cupoane Adwords (reclama adsense) de 100 dolari, insa inainte de orice vreau sa primesc si instructiuni cum sa-l folosesc ca n-am mai facut reclama prin Google niciodata.
Astept detalii in PM.
Cumpar cupoane Adwords (reclama adsense) de 100 dolari, insa inainte de orice vreau sa primesc si instructiuni cum sa-l folosesc ca n-am mai facut reclama prin Google niciodata.
Astept detalii in PM.
Salutare,
Vezi daca mai sunt pe stoc aici VoucherStore.
salutari
cei de acolo sunt cat se poate de seriosi.
adica eu : ca sa fiu mai exact
sunt destui de aici de pe seopedia care au cumparat de la mine vouchere atat adwords cat si facebook
momentam am in stoc vouchere de 50 euro si de 100$
din cate imi amintesc eu noi am discutat la un moment dat pe PM despre asta.
te pot consilia in privinta adwords ( notiuni de baza)
daca esti interesat : PM me aici , sau contact me via LIVE CHAT pe site
Ericpolec, siteul respectiv apartine chiar unui user de pe forum
Later edit: Sorry superbus, am postat amandoi in acelasi timp.
Salut.
Sunt interesat de un voucher de 50 Eur.
Please PM daca mai ai disponibile.
Merci
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Ericpolec: Am cumparat doar indirect de la voucherstore.net, printr-un coleg care tine legatura cu superbus.
Nu am stiut ca site-ul apartine membrului superbus, insa ma bucur sa aud asta, am discutat cu acesta si a fost super de treaba.
@Superbus, te-am contactat in urma cu o saptamana si ceva in PM sa te intreb mai multe insa nu mi-ai raspuns, motiv pentru care sunt aici pe forum sa cer ajutor.
Multam fain de raspunsuri, mai departe rezolv cu superbus in pm.
Stai relax ca lucram impreuna. Eu am altele pe cap.
E vorba de Lucian.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)