Buna seara.
Oficial, imi cer scuze tuturor celor care au predat comenzi si nu au fost tinuti la curent cu stadiul acestora sau nu au primit rapoartele finale ale serviciilor.
Problema este stiuta de unele persoane (cele cu care am apucat sa discut in particular prin telefon sau messenger, atat cat mi-a permis timpul) si as vrea sa nu fie luata drept o scuza ci mai degraba o problema care poate sa apara in viata oricaruia dintre noi. Din nefericire, tatal meu a fost supus unei interventii chirurgicale (operatie de hernie de disc) si a trebuit sa ii fiu alaturi si sa ma debarasez de munca de zi cu zi pe care o prestam. Sunt constient ca nu am o scuza cu adevarat viabila pentru ce am facut, insa sper sa fiu inteles macar la 50% din gravitatea situatiei si sa mi se poata oferii o prelungire de termen pentru livrarea rapoartelor. Tin sa precizez ca majoritatea comenzilor sunt incepute insa din motivul enuntat mai sus am fost nevoit sa le intrerup si sa le decalez. Din fericire, totul a fost un succes si incepand de maine ma pot intoarce la lucru.
Inca odata, imi cer scuze in fata tuturor si incepand de maine o sa imi revizuiesc programul si am sa va contactez pe fiecare pentru oferirea detaliilor privind stadiul actual al comenzilor dvs cat si termenul de finalizare.
O seara placuta tuturor.

Răspunde cu citat