Colaborez constant cu Laurentiu. Este baiat serios si se incadreaza foarte bine in dead-line-urile agreate. Recomand serviciile lui!
Colaborez constant cu Laurentiu. Este baiat serios si se incadreaza foarte bine in dead-line-urile agreate. Recomand serviciile lui!
Am un blog cu Amenajari Interioare
Oferta noua privind comentariile pe bloguri:
-pachet de 200 de comentarii pe bloguri diferite - dofollow + nofolow = 144 ron.
Folosesc pana la 20 de nume diferite pentru postarea comentariilor.
Comentariile sunt aprobate in proportie de minim 95%(daca aveti un site decent/legal, comentariile sunt aprobate in proportie de 100%)
Pachet excelent pentru cei care vor sa diversifice ancorele si sa sporeasca numarul de linkuri de pe domenii diferite
Blogurile sunt hostate in ro, cu continut in romana.
De asemenea, restul pachetelor sunt valabile. Contact prin pm/messenger sau direct pe site: Terra Seo - Servicii de Optimizare si Promovare Web
O zi buna.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Schimb putin oferta pentru un impact mult mai bun al serviciilor in procesul de optimizare:
Inscriere in directoare romanesti:
-Inscriere in cele mai bune 100 de directoare romanesti folosind 10 titluri si 10 descrieri diferite = 40 de lei(realizam noi descrieri optimizate si potrivite titlurilor oferite de voi).
-Inscriere in cele mai bune 200 de directoare romanesti folosind 10 titluri si 20 de descrieri diferite = 60 de lei (cu descrieri realizate de noi).
-Inscriere in cele mai bune 300 de directoare romanesti folosind 10 titluri si 30 de descrieri diferite = 80 de lei (cu descrieri realizate de noi).
INFO suplimentar:
*Am selectat lista de directoare astfel incat sa avem doar directoare valide, nepenalizate si cu PR intre 0 si 6.
**Aveti acces live la raportul inscrierii in Google Docs.
***Raportul este in Excel sau Pdf si contine lista de directoare si data fiecarei inscrieri.
****Indicat ar fi sa ne predati o adresa de email de forma mail@site.com pentru a confirma inscrierile. In caz contrar, vom folosi un email de yahoo/gmail.
Comentarii pe bloguri dofollow/nofollow romanesti(vom realiza doar comentarii nisate):
-10 comentarii pe bloguri diferite din aceeasi nisa* - 10 lei
-30 de comentarii pe bloguri diferite din aceeasi nisa* - 30 de lei
-50 de comentarii pe bloguri diferite din aceeasi nisa* - 50 de lei
INFO suplimentar:
*Pot fi bloguri de nisa sau bloguri generaliste care au articole related.
**Comentariile au ca ancora nume de persoana(pana la 10 nume diferite) sau adresa site-ului(in procent de maxim 10%).
***Toate blogurile sunt romanesti, cu continut in limba romana.
****Raportul contine lista comentariilor si ancora folosita.
Comenzi pe PM sau pe Terra Seo - Servicii de Optimizare si Promovare Web. La mai multe pachete comandate se ofera discount-uri.
Salut,
Ma intereseaza pe mine noua ta oferta, ai un PM
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Ma intereseaza pe mine ta oferta, din nou inscriere in directoare web italiana, se poate ?
Nu recomand.
Am comandat în noiembrie un pachet directoare/comment-uri, contactându-l direct pe email. După câteva zile am văzut site-ul în câteva directoare și i-am cerut să schimbe abordarea și să-mi trimită datele de acces pentru a modifica eu descrierea - "cele mai tari oferte" (really!), "miile de oferte" (n-aveam decât vreo 300), "garantăm cele mai mici prețuri" (nu garantez așa ceva), însă n-am primit nici un răspuns. Am mai încercat și în decembrie și în aprilie, la fel fără succes.
În momentul în care am intervenit într-un topic (prin asta arătându-i că am cont pe forum), imediat a reacționat. N-a făcut nici un comment, în schimb îmi publică un articol pe blog sau îmi oferă content writting... și dacă n-am nevoie? Majoritoatea directoarelor sunt spam sau inactive. Din punctul meu de vedere, n-a făcut nimic.
Ai dreptate, pachetul de comentarii nu a fost indeplinit si nu am facut nimic altceva decat sa-ti ofer o alternativa la suma pe care o achitasei in avans. Cum nu doresti sa iti ofer alte servicii in schimbul pachetului de comentarii, o sa-ti returnez suma in totalitate.
Scuze pentru situatia creata.
când?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)