Buna seara.
O sa va raspund la toate nelamuririle.
Comentariile se fac manual pe o lista de bloguri dofollow verificata, posturile avand maxim 30-40 de comentarii (25% din posturi au acest numar, restul undeva la 10 sau chiar mai putin), oricum, niciodata nu o sa postez cu multiposter sau alte softuri pe bloguri care mai au 2000 de comentarii per subiect. Mai mult de atat, la final veti primii raport complet cu linkurile unde au fost adaugate comentariile, deci puteti verifica daca posturile respective au 20 de comentarii sau 2000.
Directoarele romanesti sunt cele dirpedia, alegerea lor fiind simpla. Pentru 100 de directoare, veti primii inscrieri in cele mai BUNE 100 de directoare cu link dofollow si fara link reciproc, pentru 200 de directoare, veti primii deasemenea primele 200 de directoare ca valoare din acea lista, s.am.d. Deci cred ca nu mai este cazul sa va spunem ca NU facem inscriere in reteaua noastra de directoare. Acest lucru se poate deduce din raportul final primit intr-un fisier txt cat si pe adresa de mail personalizata.
Plata se face pentru 100 de directoare aprobate si nu pentru 100 de directoare inscrise. Aici este putin mai delicata sa zic problema pentru ca: noi facem inscrierea acum, insa aprobarile vin in cursul a 30 de zile. Rata aprobarilor(daca site-ul este unul legal) este de 95-100%, inscrierile se fac manual. Daca la finalul perioadei de 30 de zile, numarul aprobarilor din cele 100 de directoare este de 95, nu cred ca este o tragedie, corect? Dar daca este de 80, reveniti cu un mesaj si noi o sa va inscriem site-ul in numarul de directoare ramas pana la numarul comandat.
Cu respect,
Laurentiu Iancu.

Răspunde cu citat