imi trebuie pachetul cu 5 euro, 30 de comentarii. comentariile le scrii tu in functie de articolul blogului/siteului? da-mi paypal-ul.
imi trebuie pachetul cu 5 euro, 30 de comentarii. comentariile le scrii tu in functie de articolul blogului/siteului? da-mi paypal-ul.
Buna ziua.
Da, comentariile sunt facute manual in functie de articolul de pe blog si sunt aprobate automat, in cel mai rau caz, pe unele bloguri acestea fiind aprobate ulterior de administrator (maxim 24-48 de ore).
Cat despre aceasta comanda, astept pe pm adresa site-ului pe care doriti sa-l promovati, ulterior am sa va las si adresa de paypal.
INFO: Comentariile sunt cu ancora de tip nume si NU keyword.
O zi buna.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
am colaborat, totul a fost ok!
Oferta lunii mai: Platesti pentru inscrierea in 300 de directoare romanesti, primesti inscriere in 400+ de directoare romanesti!
De asemenea, am promis ca revin cu un update in privinta ofertei de comentarii pe bloguri, astfel ca oferta este din nou valabila!
UPDATE:
Lista clientilor din portofoliu a fost updatata.
De asemenea, lista de directoare a fost si va fi updatata constant in scopul eliminarii directoarelor invalide si a cresterii numarului de directoare.
In afara ofertei de mai sus, care se adreseaza tuturor forumistilor pana la finalul lunii, se mai adauga:
Pentru 4 pachete de inscriere in directoare, aveti inca un pachet (de aceeasi natura ca cele 4) bonus. Oferta este valabila pana revin cu un update in privinta acestui lucru.
PS: Am 3/15 locuri disponibile pentru inscrierea in directoare incepand de maine.
O zi cat mai placuta tuturor.
____
Dupa ultimul update al listei de directoare: http://www.terra-seo.com/DirectoareRomanesti.pdf , vin cu un pachet de inscriere in 500+ de directoare romanesti fara link reciproc.
Pretul pachetului pentru membrii seopedia este de 24 de euro.
Ultima modificare făcută de I. Laurentiu; 13th May 2012 la 21:07.
Multumesc mult Laurentiu !
Ai facut o treaba foarte buna cu aceste comentarii. Raportul este impecabil.
Spor la munca si cat mai multe comenzi de acum inainte
Ex user ccnetwork
Am colaborat pentru un pachet de comentarii.
Rata de inscriere 100%.
Recomand!
Mi de multumiri pentru aprecieri, oferta ramanand valabila!
Am sa adaug ofertei actuale si un pachet de comentarii pe bloguri, atat dofollow cat si nofollow, pachet ce numara 100 de comentarii pe bloguri distincte la pretul de 20 de euro.
De asemenea, un aspect important ar fi faptul ca pachetele de comentarii comandate pentru un singur site, fie ca e vorba de 10, 30 sau 50 de comentarii, beneficiaza de comentarii adaugate pe bloguri diferite (asta datorita faptului ca mi-am extins lista de bloguri).
De asemenea, oferta de inscriere in directoare este inca valabila, pretul promotional valabil lunii mai fiind si el de actualitate (atat cat ne-a mai ramas din luna mai).
O zi buna tuturor.
User serios, mi-a terminat o comanda cu o rata de 100% de aprobare !
Ex user ccnetwork
Confirm colaborarile.
De asemenea, tin sa va anunt ca preturile au fost updatate, la fel si oferta prin includerea pachetului de 100 de comentarii dofollow + nofollow. In curand ies din sesiune si timpul meu liber devine unul mai mult decat decent pentru preluarea unui numar mai ridicat de comenzi.
O zi buna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)