Şi eu, şi eu![]()
Şi eu, şi eu![]()
Uitati cum procedam. Eu va ofer momentan o lista cu 45 de bloguri, urmand sa o completez mai pe seara si sa ajung probabil la peste 70 de bucati. Tin sa precizez ca blogurile din lista pe care o voi oferi sunt verificate de mine, sunt bloguri pe care am postat in ultimele 2-3 saptamani comentarii pentru cativa clienti.
As dori in schimb sa faceti si voi acelasi lucru, astfel incat sa facem o lista cat mai mare unde sa ne putem crea backlinkuri.
Eu voi reveni cu lista pe la ora 18.00 cel tarziu. Sunt curios daca va mai pune si altcineva.
http://n2.ro/listabloguri.txt
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
V-as ruga pe urmatorii care adaugati linkuri sa specificati care dintre ele accepta keyword in loc de nume, ca sa le putem face pe doua categorii. Din ce am dat eu, toate accepta cuvant cheie.
Ultima modificare făcută de edy12006; 8th June 2011 la 11:14.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Aruncând o mică privire, următorii au nofollow (şi sunt sigură că şi mai mulţi din listă):
dugy.eu
adprice.ro
spuse.ro
omarpluto.info
definitiv.taler.ro
demjay.net
I-am sters. Daca mai descoperiti si altii, nu ezitati sa imi spuneti.
Ideea este urmatoarea: eu am facut lista cu cele 70 de bloguri pe care am comentat eu in ultima vreme, pe cel putin 60 dintre ele folosind cuvant cheie ca nume.
Pe toate dintre ele mi-au fost acceptate rapid comentariile, pe majoritatea acest lucru intamplandu-se instant. (nu au aprobare la comentarii).
Este posibil ca printre ele sa se strecoare si cateva cu nofollow, insa tind sa cred ca maximum 10-15.
Sunt dispus sa postez aici lista, insa numai dupa ce vad ca si altii iau atitudine. Eu am facut lista, astept sa se ofere cineva care sa verifice fiecare blog in parte daca este dofollow. Deasemenea astept si pe altii care sa dea adrese de bloguri pe care au postat comentarii si au fost aprobate.
Sunt si eu interesat.
Pot verifica si eu care sunt cu dofollow sau nu. In seara asta iti pot da mesaj cu blogurile ce trebuie eliminate.
.
Ai pm cu lista. Facem publica doar lista finala.
Cu ajutorul lui Tiberiur am ajuns la o varianta finala a listei, ce contine fix 50 de bloguri verificate, pe care se accepta comentarii dofollow cu link in semnatura si keyword. Lista este disponibila pe http://n2.ro/listabloguri.txt si as ruga pe cei care folosesc lista sa revina si ei cu un update, astfel incat sa o facem cat mai mare.
dojoblog.ro
krumel.ro
Ambele dofollow, nu se acepta cuvinte cheie din cate stiu. Deasemenea, pentru a fi acceptate commenturile trebuie sa fie la obiect.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)