am folosit si eu serviciul de inscriere in dir romanesti oferit de Ionut, pot spune ca ne-am inteles foarte bine. Iar la pretul asta, e super "oferta"
am folosit si eu serviciul de inscriere in dir romanesti oferit de Ionut, pot spune ca ne-am inteles foarte bine. Iar la pretul asta, e super "oferta"
Anuntul inca mai este valabil!!!!
Astept ca doritorii sa ma contacteze doar pe PM! Multumesc!
Straine nu oferi?
Mnu, deoarece nu am stat sa creez o lista care sa stiu sigur ca sunt fara link reciproc, ca sunt bune etc. pt ca cererea ii foarte mica.
Dar daca ai o astfel de lista pana in 200 sau mai putin ma pot ocupa de inscris la aceleasi preturi!
venaman, as prefera sa dai un semn de viata, inainte sa iti fac reclama negativa.
Trust, but verify.
Scuza-ma dan, ti-am trimis PM! Am fost plecat zilele trecute din oras, si nu m-am putut ocupa cu inscrieriile, celorlalti le-am trimis PM si m-au inteles, se pare ca la tine am uitat sa iti trimit pm. Sper ca in rest am trimis la toata lumea! Imi cer inca odata scuze tutror pentru neplacerile create si le multumesc celor care m-au inteles!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A da si inca ceva, imi rezerv dreptul ca de aici incolo sa iau maxim 2-3 clienti pe saptamana ca sa pot face fata cu inscrieriile si sa nu se creeze alte probleme. Credeti-ma ca ii destul de greu sa te ocupi de mai multi clienti deodata si sa aiba si mai mult de 2-3 site-uri. Mai multa prioritate vor avea cei care au facut o parte din plata!
Doresc sa anunt ca TOTI utilizatorii la care mai am de inscris in directoare, le voi trimite raportul pana in data de 15 luna aceasta. Dupa aceasta data voi fi plecat o saptamna si ceva, si deci nu ma mai voi putea ocupa in timpul acela de inscris.
Pentru toti cei care ma vor contacta pana saptamana viitoare si doresc ca inscrieriile sa fie gata pana in 15 asa voi face (asta daca numarul nu trece de 150 dir) Iar restul ma pot contacta pe pm si daca doresc pot incepe cu inscrieriile dupa ce ma intorc.
Va multumesc pentru intelegere si o zi buna!
Ma intereseaza si pe mine pentru un site.
Ai P.M.
Salut man.
Ai PM![]()
Dupa cum am promis in cursul zilei de astazi voi trimite PM la toata lumea cu raporturile privind inscrieriile in directoare.
Cei care nu vor primi pana pe seara PM, il vor primi in cursul zilei de maine!
Daca mai sunt doritori care vor sa apeleze la serviciile mele, imi pot trimite PM si ma pot apuca de inscrieri dupa data de 25-26 aprilie.
Va multumesc pt intelegere!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)